Den 22 november var en glad dag för Aaron Carter och Melanie Martin när paret välkomnade sitt första barn, sonen Prince Lyric Carter, till världen. ”I Want Candy”-sångaren meddelade ankomsten av sin pojke med ett rörande Instagram-inlägg. ”Prins är värdefull jag älskar dig son. Din mamma älskar dig när jag tappar tårar i telefonen”, skrev han på Instagram, per People. ”@missmelaniemartin jag är så stolt över dig, du gjorde det. Jag älskar dig av hela mitt hjärta mina vackra välsignelser från Gud,” tillade Carter. Tyvärr blev parets lycka kortvarig eftersom de bröt upp drygt en vecka senare.

Carter meddelade sin splittring med en serie tweets och hävdade att splittringen orsakades av hans främmande tvillingsyster, Angel. ”På grund av personliga skäl har Melanie Martin och jag bestämt oss för att gå skilda vägar. Det har varit en mycket stor lögn och min syster kommunicerade med min ex fästman förstörde allt”, han skrev den 30 november. Den före detta barnstjärnan beklagade uppbrottet och beskrev till och med sig själv som ”en ensamstående pappa.”

Detta tumultartade mönster var inte nytt i Carter och Martins förhållande. I mars 2020 greps hon, enligt ET, misstänkt för våld i hemmet. Carter twittrade att hon attackerade honom efter att han konfronterat henne med att ha varit otrogen mot honom. Även om några månader senare, i juni 2020, gjorde paret inte bara gott, utan meddelade att de var förlovade, per Page Six. Inte ens efter att ha blivit föräldrar förändrades det stormiga mönstret.

Tillbaka till sin gamla rutin

En vecka efter att Aaron Carter tillkännagav sin splittring från Melanie Martin, agerade paret som om uppbrottet aldrig hände. Den 6 december publicerade Martin en kort video av Carter som håller sin hund vid sin Instagram-story när hon överös honom med födelsedagskärlek. ”@aaroncarter min fästman jag älskar dig så mycket grattis på födelsedagen om 4 timmar”, skrev hon. Martin inkluderade också en bedårande bild av Carter inbäddad med deras son, Prince Lyric Carter, med texten ”seriously twins @aaroncarter.” Rapparen uttryckte liknande sappiga känslor mot Martin när han postade ett foto på deras nyfödda. ”@missmelaniemartin jag älskar dig för att du har gett mig den största gåvan … Du är en fantastisk kvinna, mitt allt jag är så tacksam för dig min älskling”, skrev han i bildtexten (via Page Six).

Förutom Instagram-inläggen, en källa för E! bekräftade att paret officiellt var tillsammans igen, men deras försoning var svag. ”De har bråkat under hela sitt förhållande och har fastnat i en evig cykel av att bryta upp och bli ihop igen”, sa insidern till nyhetsbyrån. ”Så medan de är tillbaka tillsammans för nu, är det troligen bara en tidsfråga innan de bryter upp igen”, tillade de.

Innan deras sons födelse tog Martin upp parets turbulenta förhållande med ett Instagram-inlägg den 9 november. ”Efter allt vi har varit med om och alla som tvivlade på oss bevisade vi att alla fel relationer är svåra och att vi älskar varandra villkorslöst”, skrev hon. bredvid ett foto där hon kysser Carter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här