Skådespelaren Anna Faris öppnar sig för sina tidigare relationer och avslöjar vad hon verkligen tycker om äktenskapet.

”House Bunny” -stjärnan uppträdde i en intervju med Glennon Doyle på Faris ”Okvalificerade” podcast, där hon diskuterade sina tidigare två äktenskap och skilsmässor (hon var först gift med skådespelaren Ben Indra, följt av ett 10-årigt äktenskap med Chris Pratt ).

”Båda gångerna jag har gått igenom en skilsmässa blev jag förvånad – även om jag inte skulle ha varit det – av stödet från min familj”, sa Faris. ”Att människor runt omkring mig var så oföränderligt stödjande, snälla … Om jag kände så med att jag redan hade en stödjande familj på plats, kan jag inte föreställa mig trycket som vi lägger på oss själva för att behaga alla omkring oss.”

Enligt E! Nyheter, skådespelaren medgav tidigare att en aspekt av hennes tidigare äktenskap som så småningom ledde till skilsmässa var bristen på stöd. ”Mina två … äktenskap var med skådespelare och jag tror inte att vi gjorde ett bra jobb med att eliminera konkurrenskraften,” Faris till Gwyneth Paltrow i ett avsnitt i mars av ”Okvalificerad.” ”Eller åtminstone gjorde jag det inte, eftersom jag var en stolt person och inte ville avslöja sårbarhet. Någon antydan till konkurrenskraft och jämförelse, jag hanterade inte så bra, tror jag inte. Och jag hoppas att jag har vuxit från det.”

Att eliminera konkurrenskraft är bara en av många lektioner Faris tog från sina två första äktenskap, och skådespelaren avslöjar nu vilket råd hon ger sin unga son.

Anna Faris gav sin son råd om den bästa tiden att gifta sig

Anna Faris gifte sig först 2004 med skådespelaren Ben Indra, när hon var 27. Äktenskapet varade fyra år innan kändisparet kallade det sluta. Ett år efter skilsmässan gifte sig Faris med ”Guardians of the Galaxy” -stjärnan Chris Pratt. Hollywood-förhållandet klarade sig av tiderna i Hollywood och varade i nästan ett decennium. Faris och Pratt delades 2017 och gick med på att föräldra till sin son Jack Pratt.

Hoppa fram till 2021, Faris förbereder sig för att gifta sig med sin tredje man – och den här gången är han inte en skådespelare. ”Mamma” -stjärnan är förlovad med filmfotografen Michael Barrett, enligt E! Nyheter. När Faris väntar på sin stora dag delar hon med fansen det råd hon ger sin son Jack när det gäller äktenskap.

”Jag vet inte om det är för grymt och grymt att säga på ett visst sätt, men om jag kunde berätta för min 8-åriga son en sak som han kanske skulle hålla fast vid, skulle jag verkligen uppmuntra honom att inte gifta sig i sin 20-talet ”avslöjade Faris i en intervju med Glennon Doyle på” Okvalificerad ”podcast. Doyle chimade in och tillade: ”Det borde vara olagligt.” (Doyle gifte sig också med sin första make i 20-talet.)

Baserat på stjärnans tidigare känslor om hennes första och andra äktenskap, gissar vi att stjärnan kan lägga till ”inte träffa en skådespelare” i hennes lista med råd till sin son.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här