Medan Billy Bob Thornton var upptagen med att vara ”Bad Santa”, var Angelina Jolie helt enkelt en badass. De två Hollywood-stjärnorna var tidigare gifta från 2000 till 2003, eftersom Jolie snabbt steg som en av Tinseltowns bästa artister. Med huvudrollen som titelkaraktären i 2001 års ”Lara Croft: Tomb Raider”, förkroppsligade Jolie bara en stark kvinnlig actionhjälte – något som verkligen saknades i Hollywood vid den tiden.

När hon spelade rollen avslöjade Jolie faktiskt att det krävdes lite övertygande för att få henne ombord. I en intervju med Collider i maj 2021, berättade hon för outlet, ”Jag sa:” Jag kände verkligen inte att den karaktären passade mig. Jag ville faktiskt inte göra det först, jag sa nej.'” Men filmchefer ”sa att du kan resa världen runt och träna med den brittiska militären och så jag hade tre månader på mig att se vad jag kunde göra.” Och den upplevelsen är något hon skulle rekommendera till andra och förklarade: ”Registrera dig för så mycket du kan, ge dig själv några månader, pressa dig själv till gränsen och se ”Vad kan jag göra?”

Jolie lärde sig om sig själv under processen också. ”Du upptäcker att det finns mycket du inte visste och några galna, konstiga saker du kan göra eller du är kapabel till, så jag älskar det,” tillade hon. Hur coolt är inte det?! Som det visar sig skulle Billy Bob Thorntons son förmodligen hålla med.

Harry James Thornton beröm för Angelina Jolie

Harry James Thornton, son till skådespelaren Billy Bob Thornton, spelar för närvarande i E!:s ”Relatively Famous: Ranch Rules” – en realityserie som dokumenterar barnen till förr i tidens kända stjärnor. I ett framträdande i E!:s ”Daily Pop” öppnade Harry för att ha Angelina Jolie som styvmamma från 2000 till 2003.

”Hon var så cool,” sa Harry till kanalen och tillade, ”Hon var så rolig och, ja, hon var en av de bästa styvmammorna jag har haft.” Men, som du kan föreställa dig, kan det vara ganska besvärligt att vara barn till en berömd stjärna (mycket mindre två!). ”Om någon fick reda på det var det det första de skulle säga,” beklagade han. ”Och alla har samma replik som de alltid säger … Det blev irriterande med tiden.”

Billy Bob och Jolie gifte sig 2000, medan den förstnämnda var förlovad med Laura Dern. ”Jag lämnade vårt hem för att jobba på en film, och medan jag var borta gifte sig min pojkvän, och jag har aldrig hört från honom igen”, sa Dern till tidningen Talk (via ABC) och kallade det en ”plötslig död”. Om varför äktenskapet misslyckades sa Jolie till Vanity Fair, ”Vad som inte var meningen var att han fokuserade på sin musik … och jag satt på övervåningen och läste.” För henne var det en period av självväxt. Hon noterade vidare, ”Jag gick igenom en förändring i mitt liv och började ägna mer uppmärksamhet åt nyheterna och lära mig om andra länder och bli mer politiskt aktiv.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här