Britney Spears har valt att lämna allt familjedrama 2021. Popprinsessan har äntligen brutit sig loss från konservatoriet efter att hennes familj, med sin pappa, Jamie Spears i spetsen, tagit över hennes ekonomiska och personliga angelägenheter och lämnat henne maktlös. ”#FreeBritney-rörelsen — ni rockar. Ärligt talat var min röst dämpad och hotad så länge, och jag kunde inte säga något eller säga någonting… Jag tror ärligt talat att ni räddade mitt liv, på ett sätt. 100 procent”, sa hon i ett uttalande efter uppsägningen, enligt CNN. ”Jag har varit i konservatoriet i 13 år. Det är väldigt lång tid att vara i en situation man inte vill vara i.”

Medan Britneys pappa har en central scen för hela kontroversen, sprängde ”Toxic”-sångerskan också andra medlemmar av hennes familj för att de gjorde det möjligt för konservatoriet att köra så länge som det gjorde. Hon gjorde till och med det chockerande avslöjandet att hennes mamma hade en ännu större roll i det. ”min pappa kan ha startat konservatoriet för 13 år sedan…men vad folk inte vet är att det var min mamma som gav honom idén!!!!” skrev hon i ett nu raderat Instagram-inlägg, via Vanity Fair. ”Du vet precis vad du gjorde…min pappa är inte smart nog att någonsin tänka på ett konservatorium…men ikväll kommer jag att le och veta att jag har ett nytt liv framför mig!!!!”

Nu avbryter Britney en annan medlem av sin familj som hon alltid trodde var hennes enda stödsystem.

Britney Spears slutade följa Jamie Lynn Spears på Instagram

Det har varit en het minut sedan Britney Spears bråkade med sin yngre syster Jamie Lynn Spears. I juli 2021 antydde sångerskan att det finns människor i hennes liv som aldrig en gång försökte försvara henne. ”Det finns inget värre än när de personer som står dig närmast som aldrig dök upp för dig postar saker angående din situation vad det än må vara och talar rättfärdigt för stöd”, sa Britney i ett sedan raderat inlägg, via Bustle. ”Hur vågar de människor du älskar mest säga något överhuvudtaget… sträckte de ens ut en hand för att ens lyfta upp mig vid TIDEN!!!???”

Många antog att Britney syftade på Jamie Lynn med tanke på hur hon för det mesta har varit tyst under hela prövningen, och det avslöjades en dag senare att det verkligen var för Jamie Lynn. ”Jag gillar inte att min syster dök upp på en prisutdelning och framförde MY SONGS till remixer”, sa Britney i ett separat inlägg. ”Mitt så kallade stödsystem sårade mig djupt!!!!”

Men det ser ut som att Britney är över allt drama som involverar hennes familj, eftersom hon precis har slutat följa sin syster på Instagram. Jamie Lynn kommer förmodligen inte heller att få en inbjudan till Britneys kommande bröllop med Sam Asghari. ”De har redan börjat planera, och hon [Britney] är så glad att hon äntligen får fatta de här besluten”, sa en insider till Us Weekly i december. ”Från och med nu kommer det inte att finnas någon i hennes familj som är inbjuden till bröllop.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här