Candace Cameron Bure krossar fansens hjärtan med en ny hyllning till den bortgångne Bob Saget. Hyllningen kom två dagar efter att Saget hittades död på ett hotellrum i Ritz-Carlton i Florida den 9 januari, som TMZ rapporterade. Den plötsliga döden av den 65-åriga vänstern kom som en chock för förkrossade fans, eftersom komikern hade rest genom USA vid den tidpunkten för sin ståuppkomedi-turné, och allt verkade bra.

Naturligtvis var ett av Sagets anspråk på berömmelse hans roll som ”America’s Dad” på ABC:s succéserie ”Full House”. Komedin följde Danny Tanner (Saget) när han fostrade tre döttrar som ensamstående pappa i San Francisco med hjälp av sin svåger (John Stamos) och bästa vän (Dave Coulier). Skådespelarens medskådespelare från 90-talets succéshow var snabba med att fira sin älskade vän på sociala medier, med Candace Cameron Bure som initialt reagerade på nyheten, ”Jag vet inte vad jag ska säga.” Bure fortsatt, ”Jag har inga ord. Bob var en av de bästa människorna jag någonsin har känt i mitt liv. Jag älskade honom så mycket.” Bure spelade Sagets dotter DJ Tanner i ”Full House”, och träffade skådespelaren när hon var bara 10.

Nu hyllar Bure återigen Saget i ett långt, känslosamt budskap som väckte nya tårar i fansens ögon.

Candace Cameron Bure är inte redo att släppa taget

Skådespelaren Candace Cameron Bure gick till Instagram med en återgångsbild av sig själv med Bob Saget och öppnade upp om smärtan hon upplever när hon minns sin vän och före detta ”Full House”-medspelare. ”Åh, Bob. Varför var du tvungen att lämna oss så snart?” började Bure, som kallade Saget för ”limmet” till sin ”Full House”-familj. Som många fans noterade Bure hur hennes ”barndom är insvept i” Saget, och hur skådespelaren lärde henne att ”känna djupt” och ”dela [her] känslor.”

”Du var inte bara som en pappa, utan en av mina närmaste vänner i livet”, skrev Bure. ”Det här gör ont som inget jag någonsin känt förut. Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. Du visste det. Jag visste det. Men jag måste säga det igen. Jag vill ha en kram till. Jag vill ha en till text som säger ”h, btw, det är jag Bob” efter ett långt gnäll. Jag vill ha ett skratt till. Jag vill himla med ögonen på dig en gång till.” Skådespelaren fortsatte med att säga att det aldrig kommer att ”bli en annan” som Saget, och kände igen komikerns ”vackra arv.” Bure avslutade sitt meddelande, ”Jag säger inte hejdå” för du kommer aldrig att lämna mitt hjärta. Även med denna gigantiska tår i sig.”

Bures känslomässiga anteckning drabbade fansen hårt, med en kommentator som skrev: ”Vi känner smärtan precis som du gör.” Någon annan sa, ”Som någon som har förlorat sin pappa oväntat känner jag det här av hela mitt hjärta och själ”, medan en annan tillade, ”Åh vad det gjorde ont!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här