Chrissy Teigen är inte främmande för huvudvända förvandlingar. Modellen öppnade nyligen upp om de kosmetiska ingrepp hon gjort och visade sina Instagram-följare hennes resultat. ”Jag gjorde det där med Dr. Diamond buckalt fettborttagning här,” sa hon i den video-, och pekar på den nedre halvan av hennes kind. ”Sedan jag slutade dricka har jag verkligen sett resultaten och jag gillar det.”

Teigen är känd för att hålla det på riktigt, och att prata om hennes utseende är inget undantag. I en intervju med Byrdie 2017 erkände Teigen att de flesta av hennes berömda utseenden är konstgjorda. ”Allt med mig är falskt förutom mina kinder”, sa hon då (via Entertainment Tonight). Medan andra kanske tycker att ämnet är tabu, skäms ”Cravings”-författaren inte för sina val av plastikkirurgi. ”Jag är inte blyg att prata om sånt här,” tillägger Teigen. ”Jag ångrar inget.”

Teigen gjorde nyligen ytterligare en drastisk förändring av sitt utseende med en intressant operation. ”Jag använder aldrig smink om jag kan undvika det så jag var så exalterad över den här ögonbrynstransplantationsoperationen,” förklarade hon om proceduren, som hon sa innebar att transplantera ”hår från bakhuvudet”, enligt Page Six Style. Teigen har visat upp sina resultat på sociala medier, men hennes senaste Instagram-inlägg har fans som gör en dubbeltagning mellan henne och en annan stjärna.

Fans tror att Chrissy Teigen är vän med Khloé Kardashian

En ny Instagram foto från Chrissy Teigen har fans som säger att hon ser ut precis som Khloé Kardashian. I bilden visar Teigen upp en snygg frisyr, blonda höjdpunkter och superglammigt utseende, som liknar Kardashians. ”Någon mer som trodde att hon var khloe vid första anblicken?” en användare kommenterade. ”Det ger Khloe Kardashian,” delade en annan. ”Är det här Khloe Kardashian-filtret?” en tredje kommentator skrev.

Kardashian, som ännu inte gillat eller kommenterat Teigens inlägg, har både skämtat och varit öppen om den onlinekritik hon fått av sitt eget förändrade utseende. 2020 postade ”Keeping Up With the Kardashians”-stjärnan en selfie där många fans inte kände igen henne. Kardashian klappade tillbaka på kommentarerna och sa att hon ser annorlunda ut på grund av ”min veckas ansiktstransplantation tydligt” (via BuzzFeed). Hatet mot hennes utseende har tyngt Kardashian, som öppnade upp på ”KUWTK” om hur kommentarerna fick henne att känna. ”Min själ är vid en brytpunkt när det gäller att allmänheten tror att de får prata om min vikt, mitt ansikte, mitt personliga liv”, sa hon (via Mirror). ”Jag har alltid varit otroligt öppen med den här showen och mitt liv, men jag tror helt enkelt inte att jag har det i mig längre.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här