Billie Eilish ser tillbaka på sitt snabba skott till berömmelse sedan lanseringen av sitt debutalbum från 2019 ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” och avslöjar varför hon ”skäms” och ”generad” över sitt förflutna.

Som en av de mest framstående medlemmarna i Gen Z – och när du är tonåring i allmänhet – är det svårt att ha alla drag du gör så kraftigt dokumenterade när du kommer in i vem du verkligen är som person. ”När du håller på med tonåring känner du inte riktigt dig själv, så du försöker lista ut dig själv”, sa Eilish till Vogue Australia i en intervju den 16 juli. ”Det var det svåraste för mig: Jag visste inte hur jag verkligen kände mig. Så jag kom bara med den här fasaden som jag höll fast vid.”

Någon annanstans i intervjun blev Eilish riktigt om priset på berömmelse – och särskilt hur hennes tidigare misstag fortfarande påverkar henne idag.

Billie Eilishs förflutna hemsöker henne

I juni bad Billie Eilish om ursäkt för fans efter att en gammal video återupptäcktes av artisten som sjöng en anti-asiatisk uppslamning. Det återuppkomna minnet var bara ett spår av tidigare kontroversiella ögonblick som kom från Eilishs internetavtryck.

På tal med Vogue Australia öppnade Eilish sig om priset på berömmelse och hur det att börja i musikbranschen som tonåring ofta kommer tillbaka för att hemsöka henne. ”Jag sa så många saker då att jag helt inte håller med nu eller tycker det motsatta”, förklarade hon. ”Det konstigaste är hur ingenting någonsin försvinner när det är på internet. Varje intervju jag gjorde när jag var 15 är fortfarande där ute och jag tänker hela tiden på det.”

”Internet tar upp saker från allas förflutna och jag är som:” Förstår ni inte att alla är otroligt generade och skäms över sitt förflutna? ”, Fortsatte Eilish. ”Tycker du inte om att du kanske är generad över ditt förflutna, så kanske alla andra är generade också?” Per Vogue återvände Eilish nyligen till att inte läsa kommentarsektionen på sociala medier, eftersom saker och ting var ”mycket värre än [they’ve] någonsin varit. ”Men, som hon noterade,” Du kan egentligen inte bara gå på din telefon på en vecka för att du har kul och du vill vara i ögonblicket, för om du gör internet är det som: ’ Vart gick hon? Hon är på paus. ’ Jag är som: ’Dang, jag försöker bara ha kul.’ ”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här