Folk kanske måste sluta kalla Dolly Parton för ett ”skyddshelgon”, eftersom hon inte vill bli glamoriserad som någons räddare. Parton är känd för sina betydande donationer till välgörenhet genom åren, särskilt efter att hennes donation på 1 miljon dollar till COVID-19-forskning delvis finansierade Modernas vaccin, enligt CNN ”Jag kände mig bara så stolt över att ha varit en del av de små fröpengen som förhoppningsvis kommer att växa till något stort och hjälpa till att hela den här världen,” sa Parton. ”Jag är en väldigt stolt tjej idag över att veta att jag hade något alls att göra med något som kommer att hjälpa oss genom denna galna pandemi.”

Den 26 oktober expanderade bokprogrammet Parton som grundades 1995, kallat ”Dolly’s Imagination Library”, över Kentucky. Det ligger också i Kanada, Storbritannien, Irland, Australien och olika platser i hela USA, enligt Imagination Library. Det är svårt att tro att någon kan se på Parton som något men ett helgon. Parton tycker dock att att dyrka henne borde vara det allra sista folk gör.

Dolly Parton anser att människor inte bör falla i ”idoldyrkan”

Dolly Partons ödmjukhet är verkligen något att se. Även om hon är en internationellt känd superstjärna, var Parton fortfarande ”skeptisk” och kände att det var ”mycket press” att bli utsedd till People’s ”Person of the Year”, sa hon till tidningen. ”Men, ja, det är som att jag inte är allt det där. Jag är glad att jag står för tillräckligt med grejer till där jag inte är den sämsta personen i världen.”

Parton anser också att människor inte bör falla offer för ”idoldyrkande” kändisar – inklusive henne själv. ”…Jag vill inte bli tillbedd, för det finns ett skriftställe i min bibel som talar om idoldyrkan. Och jag ser att det händer hela tiden med filmstjärnor och dessa kändisar,” sa Parton, per People. ”Människor tillber dem bokstavligen mer än de dyrkar Gud. Och jag bara – jag ryser till ibland.” Men Parton kan inte heller förneka effekten av hennes inflytande. ”Men om jag kan föregå med exempel, då är det bra.”

Även om att arbeta för Parton kan låta som en dröm som går i uppfyllelse, förvänta dig inte att dra nytta av hennes vänlighet. När det kommer till affärer är Parton inte någon du leker med. ”Jag är en bra chef, tycker jag,” noterade Parton. ”Jag försöker styra med kärlek och medkänsla. Men det finns också en fin linje som säger: ”Hon är inte en pushover.” Jag är en rättvis och ärlig person. Jag gillar att vara så vänlig jag kan och älskar de människor som arbetar med mig och jag gillar att de älskar mig.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här