Den australiensiska rapparen Iggy Azalea är inte främmande för att göra rubriker – och det gör hon än en gång. Med detta sagt lyckades hon hålla graviditeten hemlig i nio månader och överraskade världen med nyheten att hon hade fött sitt första barn tillsammans med musiken Playboi Cartilast. Som tidigare rapporterats av Billboard avslöjade hitmakaren ”Change Your Life” i juni 2020 att hon hade välkomnat sonen Onyx i sitt liv.

”Jag fortsatte att vänta på rätt tid att säga något men om det känns som ju mer tid går desto mer inser jag att jag alltid kommer att känna mig orolig för att dela nyheter som jätten med världen”, skrev hon på sin Instagram Story. I oktober samma år delade Azalea de första bilderna av hennes nyfödda på Instagram och avslöjade att hon kommer att uppfostra honom själv. ”Människor tar lojalitet för givet och det är därför jag hellre vill vara ensam …. Vad jag menade i går kväll var att jag uppfostrade min son ensam och jag är inte i ett förhållande”, sade hon i sin Instagram Story. I skrivande stund har Azalea och Playboi Carti inte kommit ihop igen.

Azalea har sedan dess delat fler ögonblicksbilder av sin son på sociala medier, men har nyligen meddelat att hon inte tänker göra det längre. Fortsätt läsa för att ta reda på varför.

Iggy Azalea skyller på sin ”andra fanbase” för sitt beslut

För Iggy Azaleas senaste Twitter uppdatering informerade hon sina 7,7 miljoner följare om att hon inte längre kommer att dela innehåll som är relaterat till hennes son Onyx. ”Jag har bestämt mig för att jag inte kommer att publicera om onyx eller dela bilder på nätet längre”, skrev hon och tillade, ”Ni kommer inte att vara här ute och spela med min bebis på min klocka, nej!”

Tweeten fångade snabbt Azaleas fans och har fått mer än 8700 likes, 455 retweets och 475 svar. Ett fläkt svarade till Azalea och skrev ”Vad saknade jag som vem vi kämpar med” som hitmakaren ”I Am The Stripclub” svarade, ”Min andra fanbase”, vilket kan föreslå hennes hatare.

Dessa tweets kom en dag efter att Azalea sköt tillbaka mot någon som hade något negativt att säga om sin son som hade en bedårande dinosaurieutrustning. ”Tänk dig att vara så eländig att du mobbar ett år gammalt barn för att ha valt sin egen outfit,” den Grammy-nominerade underhållaren twittradeoch tillade: ”Ni är så kåliga och uttråkade och det är verkligen en jävla skam.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här