Som det gamla ordspråket säger går vägen till en mans hjärta genom magen.

”Backwoods Barbie”-croonern Dolly Parton har varit notoriskt privat under åren när det kommer till sin man, Carl Dean, men hon har gett oss några sällsynta glimtar av deras dynamik då och då – inklusive hur en vanlig dejtkväll ser ut för det gifta paret. ”Tja, vi gör olika saker, som att gå till Taco Bell och köra igenom… Carl och jag har en liten husbil, en liten husbil, och vi kör alltid genom snabbmatsrestauranger för att hämta våra saker, så det är en av de saker vi gör,” berättade Parton för en publikmedlem under ett SiriusXM Town Hall med Andy Cohen i maj 2016. ”Vi gör bara vad som känns lyckligt och bekvämt för oss. Det är svårt för mig att få honom att klä ut sig för att gå ut till en trevlig middag eftersom han bara är en lantpojke och hatar sånt där… Vi gör bara vad som är bra, vi har det bra, tillade hon.

Nyligen gav Parton dock sina fans ännu en inblick i hur livet ser ut hemma med Dean…

Måltid är ett lagarbete för Dolly Parton och Carl Dean

Jag lagar mat och du städar!

Även om det verkligen inte är någon överraskning att den ikoniska sångerskan och låtskrivaren Dolly Parton kan sin väg runt inspelningsbåset, kan fansen bli förvånade över att veta att hon också kan sin väg i köket. När Dolly tillkännagav sin nya serie av kakmixar i sydlig stil med Duncan Hines, satte sig Dolly för en intervju med People to maträtt på allt som rör matlagning. ”Jag har fem systrar, och alla lagar mat, men jag är den enda som alla säger att mina dumplings smakar precis som mamas. För mig är det den största komplimangen någonsin,” förklarade Parton stolt. Men gör inga misstag om det – det betyder inte att hon är superentusiastisk över saneringsprocessen efteråt. Tur för henne, det är där hennes man sedan mer än 55 år, Carl Dean, kommer in. ”Jag är en stökig kokare, och han är bra på att städa upp för mig och hålla ordning på sakerna runt mig”, erkände hon. ”Men ibland vill jag inte ha någon i närheten, så jag säger bara, ’Varför går du inte till hålan, jag städar upp det här senare eller så kan du hjälpa mig senare’.”

Låter som en ganska bra kompromiss för oss!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här