Ed Sheeran har haft en framgångsrik karriär som musiker, som började med sitt debutalbum 2011 och fortsatte med att skapa hitlistor som ”The A Team” och ”Shape of You”. Utanför scenen gifte sig Sheeran med sin långvariga flickvän Cherry Seaborn 2019. Paret välkomnade också nyligen sitt första barn, en dotter Lyra, född i augusti 2020. Även om Sheeran och Seaborn är ett relativt privat par, stödjer de fortfarande varandras karriärvägar.

Eftersom Sheeran nyligen släppte ett nytt album, ”=” i oktober, rustar han också för sin världsturné. Sheerans Mathematics Tour består av 54 shower i europeiska städer, som startar i april i Dublin och avslutas i Tyskland i september. Med tanke på att datum i Nordamerika ännu inte har tillkännages, är det troligt att Sheeran kommer att spendera mer tid på resande fot. Turnélivet kan dock ta hårt på sångaren, eftersom han avslöjade en sak som han inte kommer att göra i framtiden.

Ed Sheeran kommer inte att göra stadionturnéer igen

Under ett framträdande den 22 december i podcasten ”Teach Me a Lesson” öppnade sångaren Ed Sheeran upp om hur hans turnéschema strider mot hans familjemål. Sheeran berättade att han, efter sin matematikturné i Europa 2022, troligen inte kommer att ägna så mycket tid på resande fot – istället för att lägga den energin på sin fru Cherry Seaborn och dotter Lyra.

”Jag skulle hata att komma till 20 år och ha en relation med mina barn som hade lidit för att jag hade valt arbete framför dem. Jag tror att mönstret jag ser mycket i min sfär är att om jag kunde gå tillbaka skulle det vara detta: ’Jag skulle inte missa den här födelsedagen och jag skulle inte gå, ja jag kommer att spela en annan arena’, förklarade Sheeran. Han fortsatte, ”Jag tror att det handlar om att hitta balansen med det – och jag tror ärligt talat att nästa turné som jag ska på, i slutet av turnén, kan jag inte se mig själv gå på en av dem så igen .” Han noterade också att turnerande kanske inte helt utesluts, men att han skulle försöka sig på sex veckor bort.

Som du kanske har märkt sa Sheeran ”barn” flertal i sitt uttalande. Det är oklart om en annan bebis är på väg, men han sa till podcasten ”Open House Party” (via People) i juni: ”Jag känner att vi var så lyckligt lottade att vi kunde ha en som jag tror att jag uppenbarligen skulle älska mer . Men jag tror att vi är så lyckligt lottade att vi bara har en. Så om inget annat händer så är jag i princip så glad.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här