Sedan 2013 har Emma Slater tävlat på « Dancing with the Stars » som ett av proffsen, och sedan dess har hon parats ihop med en uppsjö av högprofilerade kändisar, från skådespelaren James Van Der Beek till NBA-ikonen Charles Oakley till « Property Brothers ».  » medvärd Drew Scott. Senast parades Slater ihop med countrystjärnan Jimmie Allen för säsong 30 av succédansshowen, där duon placerade sig på 7:e plats i tävlingen.

Förutom att vara extremt upptagen med att filma back-to-back säsonger av « Dancing with the Stars », är Slater också en entreprenör, en fastighetsmäklare, en koreograf och skådespelerska. Faktum är att Slater hade en sådan otrolig tid när han dök upp i 2008 års « Mamma Mia! » tillsammans med Meryl Streep, Colin Firth och Pierce Brosnan är hon angelägen om att återvända till den vita duken inom en inte alltför avlägsen framtid.

Nicki Swift kom ikapp Emma Slater efter finalen av « Dancing with the Stars » säsong 30 för att ta reda på vad hon har planerat för 2022 och framåt.

Emma och Jimmie är « vänner för livet »

Hur var det att dansa med Jimmie Allen på « Dancing with the Stars » den här säsongen?

Jimmie Allen är en absolut dröm att dansa med. Han är en underbar person. Jag har aldrig träffat någon som har inspirerat mig så mycket i min karriär. Mängden han har uppnått på så kort tid har varit riktigt fenomenal. Han är bara otroligt trevlig, superkarismatisk. Så jag skulle åka på turné med honom och jag skulle bevittna honom efter en spelning, gå av scenen och bara hälsa på alla, prata med alla, se till att alla var glada, säkra. Han skulle se efter, ärligt talat, de små människorna. Du vet de där äkta människorna som verkligen skulle gå ut ur deras sätt att ta hand om den lilla personen i ryggen som inte säger någonting. Det är Jimmie. Och för att se sin karriär – till exempel igår blev han precis nominerad till en Grammy, vilket är enormt. Och för att se det hända vet jag att han skulle gråta.

Han är bara så tacksam för allt, så jag visste att den nyheten skulle vara… Jag försökte ringa honom igår, men han gör Macys Thanksgiving Parade här i New York. Så jag vet att han repeterar för det. Det gör mig bara så glad att se bra saker hända bra människor. Så att dansa med honom har varit fenomenalt. Jag vet att vi kommer att vara vänner för livet.

Halloweenveckan var speciell för Emma Slater

Har du ett enastående ögonblick från den här säsongen av « Dancing with the Stars »?

För mig kommer ett enastående ögonblick, eller minnet som jag kommer att värna mest om på liveshowerna, att vara det samtida som vi gjorde under Halloweenveckan. Och anledningen som var så speciell för mig är för att jag visste att varje enskilt par måste representera en skräckfilm eller en thriller för veckans tema, och vår skräck eller thriller var « The Quiet Place ». Så det är verkligen intressant för det finns ingen musik, det finns inget att tala, de gör teckenspråk. Så jag ville hitta ett sätt som vi kunde inkorporera ljudeffekter som vind och regn, som vi lade in där i en fiolversion av « Say Something », vilket jag tyckte var lite ironiskt, för man kan egentligen inte säga någonting.

Så vi lade in det i dansen och Jimmie dödade verkligen koreografin. Han spikade verkligen alla lyft, passionen, kopplingen. Jag ville göra det ganska hjärtskärande även om alla andras rutiner var mer på den läskiga, kusliga sidan. Jag ville att den här skulle vara lite mer innerlig, vilket är annorlunda för Halloween-veckan. Så det var verkligen speciellt för mig och jag är verkligen nöjd med hur det blev.

Och det låter som att ni har fungerat riktigt bra tillsammans?

Ja, det gjorde vi verkligen, allt jag sa åt honom att göra, han var en fantastisk student. Allt jag sa åt honom att göra, han gjorde det utan att svara mig tillbaka, utan att bli alltför frustrerad över att han kom på sitt eget sätt, han var fantastisk. Och han gjorde allt det medan han under säsongen fick ett barn, födde hans fru en vacker flicka. Han var på turné. Han gjorde otaliga shower. Det var en ABC Queen Night som han filmade, det var en Disney Special här, en Disney Special där. Han var precis överallt med sitt arbetsschema och han engagerade sig verkligen i « Dancing with the Stars. » Så jag var bara så tacksam för att vi jobbade så bra tillsammans. … Jag kunde inte göra det med ett nytt barn också. Det är galet.

Firar Iman Shumperts vinst

Vad tyckte du om att Iman Shumpert och Daniella Karagach vann « Dancing with the Stars »?

Upprymd. Jag var så peppad, jag och Jimmie. Jag tror att alla i rummet höll på med dem i hemlighet. Du rotar för alla, men det var något väldigt speciellt med underdog-historien om Iman. Han var så lång jämfört med sin danspartner. Daniella gjorde ett så fenomenalt jobb med koreografi till den grad att några av dessa rutiner blev virala.

Det var fantastiskt och han ska inte dansa så bra. Han är en NBA-spelare. De är notoriskt riktigt dåliga på att dansa, och han lyckades. Du vet, det visar sig att han har dansat Chicago Footwork i några år. Han har älskat det, det är en stil av hiphopdans som han gjorde i sin freestyle som heter Chicago Footwork och han dödade den absolut. Det var verkligen en så framstående fristil och han hade många sådana danser som var så minnesvärda. Det var nästan så att om han inte vann, det skulle vara lite synd… Jag säger det i den meningen att jag skulle ha älskat att ha sett JoJo [Siwa] vinna också. Och vem som helst från finalen, jag skulle verkligen ha älskat att ha sett dem vinna, men det var något speciellt med Iman. Han gjorde det för sin mamma och han hade bara denna förtjusande egenskap där han engagerade sig i allt. Så det var ett riktigt coolt ögonblick.

Dansar med Dawson

Jag är ett stort « Dawson’s Creek »-fan, så jag måste fråga hur det var att dansa med James Van Der Beek på säsong 28 av « Dancing with the Stars »?

James är fantastisk. Han har den bästa energin. Han är väldigt andlig, väldigt jordad, han har gjort så mycket arbete med sig själv, att han bara är en väldigt lugn närvaro att vara runt, som verkligen fantastisk. Och han var en naturlig dansare också. Så våra repetitioner gick så fort eftersom han kunde ta upp rutinerna väldigt snabbt. Han var väldigt smidig. Och vi hade en fantastisk vänskap också. Hans fru är en absolut ängel. De har nu fött, jag tror deras sjätte barn … de har ett helt idrottslag på gång där. Men han är superglad och han är en så underbar person. Vi har hållit kontakten väldigt bra faktiskt.

Jag är väldigt avundsjuk på det. Hur vågar du.

Du skulle gilla honom. Och han är en underbar, underbar person med ett vackert hjärta också. Så han är fantastisk att jobba med.

Emma Slater saknar hem

Du växte upp i Storbritannien. Är det något du saknar med hemmet?

Jag saknar Toby Carvery. Jag saknar människorna, uppenbarligen människorna. Jag saknar pubarna, bara inte ens pubarna för dryckeskulturen. Det är mer att kamratskapet, att sitta där inne, en engelsk person kan bara börja prata med dig slumpmässigt. Som en främling och du känner att du har känt dem i flera år … och nu när jag går bort känner jag att det är en gåva vi har. Vi kan verkligen få människor att känna att det är i vår kultur. Att vi har känt dem i flera år, att vi är i det här tillsammans, att vi kan relatera. Vi kan relatera mycket lätt till varandra. Jag vet inte om det är en grej efter kriget. Jag vet inte om det är för att vi är ett så litet land som det inte finns några luft och graces, vi lever inte hela det stora pråliga livet som jag så ofta utsätts för i Los Angeles. Det är bara en annan, mer respektabel, tyst, men torr-humorerad, realistisk, « vi är i detta tillsammans »-kultur i England. Och det har jag verkligen saknat.

Att bli amerikansk medborgare

Du blev nyligen amerikansk medborgare. Är du bosatt i USA?

Åh, väldigt belåten, och att säga det [about England], jag tänker aldrig lämna Los Angeles. Nej, när jag säger att jag är definitivt fast. Jag har varit i LA nu, jag tror att det är åtta eller nio år. Du kan njuta av vädret, du kan njuta av utomhusaktiviteter, stranden är precis där. Bergen är precis där, öknen är precis där. Du vet, Joshua Tree, jag har fortfarande inte varit där, men det är precis där, jag har planer på att åka nästa år. Det är fenomenalt i den meningen att det finns många möjligheter som går runt i Los Angeles, många möjligheter att arbeta inom den bransch som jag är i. Om du är en dansare, om du är i den uppträdande branschen eller underhållningsindustrin kan du skapa din egen magi. Du kan pitcha en show, och du kan shoppa runt till alla mindre och större TV-nätverk och bli avvisad hundratals gånger. Vem skulle inte vilja göra det? Men på fullaste allvar, du kan verkligen bana din väg för att göra några otroliga saker i Los Angeles, och jag tror faktiskt att det är ganska mindre sinnade i England i jämförelse med det. Jag känner att möjligheten i Los Angeles är större och du är betingad att ständigt sträva efter att få något eftersom det är uppnåeligt.

Och du behöver bara en person för att säga ja.

En person att säga ja, och det finns många människor i Los Angeles som du kan hitta för att få dessa svar från. Så jag känner mig som i England, i London, och kanske är det för att jag inte har gett det den möjligheten, men kanske inte på en längre tid, dörrarna öppnades inte lika mycket. Medan i Amerika öppnades dörrar och du behöver bara en person som säger « Ja, låt oss prova det. »

Lär av Meryl Streep

Du dök upp i « Mamma Mia! » Hur var det och hoppas du kunna göra fler filmer?

Jag skulle älska att göra fler filmer. Det är en bra fråga. Jag skulle. Jag skulle definitivt älska att agera ännu lite mer och sätta in foten i dörren där. Jag tycker att dans och skådespeleri är så nära sammanlänkade i den meningen att det är en uttrycksform, och det var nog därför jag blev dansare. Jag ville bli skådespelerska först så jag gjorde « Mamma Mia! » var så roligt för mig att få jobba med Meryl Streep.

Det var galet att repetera. Vi repeterade i den stora hangaren 007 i Pinewood Studios i London, och tittade över och såg Pierce Brosnan och Meryl Streep och Colin Firth, som jag fick dansa med vid ett tillfälle, det var fenomenalt att lära av dem. Och så Christine Baranski. Hon var en riktig perfektionist. Hon skulle repetera sina dansrutiner hela tiden. Och hon var riktigt, riktigt bra. Ja, det var jättebra.

Emma Slater har lärlingsdrömmar

Finns det några andra dokusåpor du skulle vilja vara med i, eller funderar du på att skapa dina egna?

Jag skulle gärna vara med i « The Apprentice ». Allvarlig. Som den amerikanska, den engelska, bryr jag mig inte riktigt. Jag skulle älska att vara med i « The Apprentice ». Jag känner att mitt liv kommer att gå, och det har redan gått lite mer i en entreprenöriell riktning. Jag har min fastighetslicens. Jag har varit involverad i ett par olika företag vad gäller projekt och sånt. Jag älskar verkligen fastighets- och byggföretag, och det är en slags passion för mig. Så jag skulle älska att göra « The Apprentice » hardcore. Och så är jag väldigt intresserad av att skapa och pitcha mina egna shower också. Och jag känner att det är något som definitivt kommer att hända i framtiden.

Så du måste vara på « Selling Sunset » om du är en fastighetsmäklare.

Åh, åh ja. Jag borde ha satt det först. Herregud. Jag skulle älska att ha varit med i « Selling Sunset ». Förra säsongen var Chrishell Stause från « Selling Sunset » på « Dancing with the Stars ». Hon är bra. Hon är en sån älskling. Hon var med i « Dancing with the Stars », och jag sa: « Herregud, Chrishell, jag skulle älska att vara med i programmet. » Och jag känner att min tid ännu inte är inne, men det kanske en dag skulle vara bra. Jag måste skaffa en massa fina klänningar och vackra skor om jag vill vara det.

Vad har du för planer för 2022?

Åh, det är en bra fråga. 2022 ska vi starta den på turné. Jag vill definitivt köpa mer fastigheter. Jag vill definitivt spendera lite mer tid med familjen. Jag har två hundar. Jag vill spendera mer tid med dem. Ärligt talat så älskar jag dem. Jag får barnfeber, så jag är inte säker på vad som kommer att hända där. Jag och min man, vi pratar om det, men vi får väl se vad året ger, antar jag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här