Den 16 juni 2021 skulle Tupac Shakur fyllt 50 år och Jada Pinkett Smith – som hade varit vän med den sena rapparen sedan gymnasiet, per folk – tog en stund för att fira sin födelsedag. På Instagram kvällen den 15 juni delade Jada en aldrig tidigare sett, handskriven dikt av Tupac.

”Tupac Amaru Shakur skulle ha varit 50 vid midnatt ikväll!” Jada skrev i bildtexten. ”När vi förbereder oss för att fira hans arv … låt oss komma ihåg honom för det som vi älskade mest … hans sätt med ord. Här är några du kanske aldrig har hört förut.” Jada läste igenom verserna och gav dikten något sammanhang med titeln ”Lost Soulz.”

”Pac skrev många brev och många dikter till mig. Och jag tror inte att detta någonsin har publicerats ärligt”, sa hon. ”Han hade en sång som heter” Lost Soulz ”på soundtracket” Gang Related ”, men jag tror att detta var det ursprungliga konceptet eftersom han skrev detta medan jag tror att han var på Rikers.”

Medan de två var vänner i flera år verkade Tupac ha djupare känslor för Jada – om hans andra dikter är något att gå med. ”U förstår aldrig helt / Hur djupt mitt hjärta känns 4 u”, säger han skrev enligt uppgift en gång om Jada. ”Du ger mig två klimax utan sex / och du gör allt med kunglig nåd.”

Trots att Tupacs rim inte handlade om Jada (den här gången) hade fans på Twitter mycket att säga om att Jada delade sin förlorade dikt på sociala medier.

Fans tror att Will Smith har varit ”Jadas rebound i nästan tre decennier”

Som Tupac Shakur delade i sin ”Lost Soulz” -dikt, ”När de renaste hjärtan rivs sönder / TAPTA SJÄLOR är allt som är kvar”, skrev han mot slutet av stycket. ”Ner på mina knän ber jag Gud / att rädda mig från detta öde / Låt mig leva för att se vad som var guld i mig / Innan det är allt för sent.”

Så när Jada delade Tupacs ”Lost Soulz” -dikt för att hedra hans 50-årsdag hade fans på sociala medier en explosion – trots att arbetet inte handlade om henne – och det var främst på bekostnad av Jadas man. ”Will Smith har varit bäst i allt annat utom i Jadas hjärta”, reagerade en fan på dikten på Twitter. ”Jada får förmodligen Will att sjunga grattis på födelsedagen till Pac,” en annan kommenterade.

Andra spekulerar till och med att Will bara var en rebound och antydde att Jadas sanna kärlek kan ha varit Tupac. ”Will Smith har varit Jadas rebound i nästan tre decennier nu,” en person roligt noterade. ”Vad Jada gör påminner mig om när Ghost sa ’Tasha, ha lite sympati, jag tappade bara mitt livs kärlek!'” Någon annan skrev, med hänvisning till dramaserien, ”Power Book II: Ghost.”

Med tanke på Jadas historia av ”intrasslingar” i hennes äktenskap med Will är dessa reaktioner något förståeliga.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här