Britney Spears och Sam Asghari har träffat sedan 2016 efter att de träffades på uppsättningen av Spears musikvideo för hitlåten ”Slumber Party”, enligt Harpers Bazaar. De två har växt väldigt nära genom åren och har delat olika aspekter av deras förhållande på sociala medier. Oavsett om de använder roliga filter på Instagram eller reser till sin favoritsemesterplats på Hawaii är det tydligt att Spears och Asghari har mycket kul tillsammans och är väldigt kär.

När Spears talade i öppen domstol den 23 juni sa hon till domare Brenda Penny att hon har velat gifta sig och få fler barn. ”Jag vill kunna gifta mig och få en bebis. Jag fick veta just nu i konservatoriet. Jag kan inte gifta mig eller få ett barn jag har [an IUD] inuti mig själv just nu så att jag inte blir gravid. Jag ville ta [IUD] ut så att jag kunde börja försöka få en ny bebis, säger Spears (via CNN).

Hennes beau verkar vara på samma sida. Tillbaka i mars berättade Asghari för Forbes att han är redo att slå sig ner. ”Jag vill ta min karriär till nästa steg när det gäller att agera. Jag vill också ta mitt förhållande till nästa steg. Jag har inget emot att bli pappa. Jag vill vara en ung pappa”, säger han. sa. Så, den stora frågan är … har Asghari faktiskt föreslagit? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

Britney Spears är inte förlovad … ännu

Även om både Britney Spears och Sam Asghari verkar som om de vill ta nästa steg i sitt förhållande, bekräftar TMZ att Asghari faktiskt inte har ställt frågan. ”Piece of Me” sångaren och hennes modell / skådespelerska pojkvän har pratat om att gifta sig, men Asghari har ännu inte kommit ner på ett knä, enligt TMZ. Rapporten visar att fans hoppades att Asghari skulle föreslå på Hawaii, där paret tillbringade några dagar i slutet av juni, men det hände inte. Det är oklart varför de två ännu inte har förlovat sig eller om Spears konservatorium har haft någon effekt på Asgharis önskan att gifta sig med Spears.

Spekulationer om att paret hade förlovat sig slog en feberhöjd redan 2019 när Spears sågs med en diamantring på sin vänstra hand vid premiären ”Once Upon a Time in Hollywood”. Enligt Entertainment Tonight var småsaken inget annat än ett modeuttalande. ”Spears stylister sträckte sig till modemärket Nookie och begärde” sexiga chic cocktailklänningar ”i rött och efter en passform under helgen valde Spears en sexig, en-axlad outfit, accessorizing med en silver choker och diamantringen,” ET rapporterade vid den tiden. Inga kanske förlovningsringar har rapporterats sedan dess.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här