Heather Rae Youngs äktenskap med Tarek El Moussa började som en virvelvind. Innan han officiellt knöt säcken fick stjärnan ”Selling Sunset” en smak av att vara styvmamma till Tareks två barn, Taylor och Brayden. ”Jag ger alla mammas rekvisita för att vara en bonusmamma och framtida styvmamma är det svåraste jobb jag någonsin haft!” berättade hon för Daily Mail i augusti 2020. Heather hade knappt en chans att bekanta sig med sina styvbarn innan hon flyttade in hos familjen. Eftersom de flesta har ett nytt ”jobb”, kämpade Heather för att vänja sig vid sina nya plikter till en början. ”Det svåraste är att jag uppfostrar människor och jag har aldrig uppfostrat en människa förut”, sa hon till Us Weekly i februari 2021. ”Jag kastades bara in i det helt och hållet”, tillade hon.

Reality-tv-stjärnan fick ofta frågan om hon ville ha fler barn med Tarek, men till en början kände hon att hennes tallrik redan var full. ”Jag uppfostrar Tareks bebisar, och vi har dem 50 % av tiden”, sa hon till E!:s ”Daily Pop”, delade hon på Instagram i juni 2021. ”För närvarande kan jag inte se mig själv vilja göra det. lägg till en till i familjen”, skrev Heather i bildtexten.

I september 2021 ändrade Heather och Tarek sin låt och meddelade att de vill ha ett barn tillsammans. ”Jag är typ, ’Tja, älskling, vad är det för en till?'” mindes Heather att hon sa till sin man i en intervju med Entertainment Tonight. Så vad var det som orsakade hennes sinnesförändring?

Att vara styvmamma påverkade Heather Rae Young att få ett barn

Det var inte bara Heather Rae Young som var motståndskraftig mot att få barn – hon och maken Tarek El Moussa beslutade båda att deras familj var komplett. Ingen av dem förutspådde hur Heather skulle bli styvmamma skulle förändra deras syn. Att vara en ”bonusmamma” till ”Flip or Flop”-stjärnans barn ändrade hennes åsikt om att skaffa fler barn, men hon påverkades också av att se sin man interagera med sina två barn.

”För att vara ärlig, det var min kärlek till Taylor och Brayden och ärligt talat att se Tarek som en pappa,” sa Heather till Entertainment Tonight i januari när hon fick frågan om att hon skulle ändra sig när hon skulle bli mamma. ”Och sedan började jag tänka,” hur kunde jag inte ha en egen och med mannen som jag älskar?” tillade hon. Tarek sa att omgiften gav honom ett nytt perspektiv och fick honom att inse att han ville lägga till familjen.

Heather öppnade upp för fansen om sin graviditetsresa när hon genomgick IVF. I slutet av december 2021 tog stjärnan ”Selling Sunset” till TikTok för att meddela att hon påbörjade behandling. ”Vi ska ta reda på hur många ägg jag har. Sedan tidigare hade jag låg fertilitet och lågt antal ägg”, sa hon i den korta men avslöjande videon.

Några veckor senare, den 11 januari, gav Heather en detaljerad uppdatering av äggfrysning på Instagram. ”Den här processen är inte lätt och är inte idealisk men jag försöker ha ett positivt tänkesätt”, skrev hon i bildtexten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här