Heidi Mae hade ingen aning om att hennes berättelse om sin tid på ”Wife Swap” skulle bli viralt när hon postade en TikTok-video om sina upplevelser. Men det var precis vad som hände, och hittills har mer än 1,5 miljoner människor sett henne berätta vad som påstås ha hänt bakom dokusåpans kulisser.

”Min familj var på ’Wife Swap’, och det var den värsta upplevelsen i våra liv,” började Mae sin TikTok med att säga. ”Det var riktigt dåligt. De fick oss att skriva på en NDA för att vara med i showen. Det har gått nästan 10 år nu. Så jag bestämde mig, fan.” Mae har sedan dess delat flera videor som beskriver vad som hände när kamerorna var avstängda, och hon har naturligtvis fångat världens uppmärksamhet med sin ärlighet.

Nicki Swift satte sig ner med Heidi Mae för att prata om hur det verkligen var att medverka i ”Wife Swap” säsong 6 med sin familj, hur efterverkningarna av att spela på reality-tv var och varför hon bestämde sig för att äntligen tala ut om sin tid på den populära serien.

Det var dags för Heidi Mae att säga ifrån

Varför bestämde du dig för att det var dags att tala ut om ”Hustrubyte”?

Så det största var att jag har gått i terapi i fyra år. För en mängd olika saker, men för första gången, tog jag upp ”Hustrubyte” för min terapeut, för jag hade äntligen kommit till ett ställe där jag kunde prata om det med henne. Och hennes svar på det jag berättade för henne om att psykevalen användes och hennes svar var: ”Det är helt oetiskt, helt fel. Och den psykologen borde inte få praktisera.”

Och för första gången kände jag mig validerad. När jag insåg, ”Åh, det var inte bara jag. Det var verkligen fel.” Och en av sakerna som jag har arbetat med genom terapi är att ta kontroll över min berättelse och tala för mig själv. Eftersom jag var uppfostrad som konservativ, inte så konservativ som showen var, men fick det att verka, fick jag höra att ”Åh, vänd andra kinden till.” Samhället är väldigt likt, ”Kvinnor ska inte säga ifrån, sitta ner, hålla käften, ingen bryr sig.”

Och så när jag pratade med min terapeut om det, insåg jag att det var fel. Det är något som fortfarande påverkar mig än i dag, 10 år senare. Och jag har fortfarande effekterna av det som hände mig i programmet som följer mig psykologiskt. Och jag tänkte, ”Vet du vad? Jag kommer inte att skydda deras rykte. Jag kommer inte att vara tyst längre.” För det var verkligen inte jag och min familj som var de enda som detta hände. Och att vara tyst gör det bara möjligt för den typen av saker att fortsätta.

Heidi Maes familj har kommit närmare efter terapin

Jag är så ledsen att det hände. Det måste ha varit riktigt svårt att komma igenom.

Ja, det var det. Och en av de riktigt jävla sakerna med showen är att de tog saker som var mer som psykisk sjukdom, obehandlad sjukdom i min familj. De framställde min far som väldigt avlägsen, och de framställde det som ett karaktärsfel. Men faktiskt var min pappa odiagnostiserad med PTSD från Vietnam.

Och så de porträtterade det som att han inte ville spendera tid med oss, och att det var ett personlighetsfel och ett karaktärsbrist istället för att det var ”Åh, det här är PTSD, han kan inte ha ljudet runt sig eftersom det triggar honom .” Men eftersom de framställde det som ett personlighetsbrist drev det min far längre från att få behandling.

Och längre bort från att få diagnosen. För att de sa: ”Du är en dålig far på grund av det här.” Och med psykisk ohälsa känner du att du är svagare för att du har psykisk ohälsa. Och det är alltså en av få sjukdomar som gör att man inte vill få hjälp. Och det finns stigmat kring det redan, ”Åh, du borde kunna hantera det. Varför kan du inte? Sluta bara oroa dig, var glad.”

Och så tog programmet det och använde det vidare så … det drev honom längre från att få behandling. Hela min familj, vi hade så många effekter av att vara med i programmet. Showen erbjöd oss ​​terapi, men vid det laget var vi som, ”Ja. För att vi litar på er.” Så vi tackade nej, vi är typ, ”Inte jävla sätt.” Och ja, det var bara hemskt. Producenterna visste vad jag hade berättat [the therapist], och sedan använde det till, ”Åh, vi kan knäcka henne på kameran.”

Hur är din familj nu?

Så nu är min familj riktigt bra. Det finns två äldre syskon som inte reste med oss ​​då, så de var helt enkelt inte med i showen. Men jag, min syster Miranda, min bror Gabe, och min mamma och min pappa är alla väldigt, väldigt nära varandra. Vi är också alla i terapi, vilket var oerhört avgörande för att hjälpa oss att komma nära.

Mina föräldrar gick från att vara konservativa till att vara accepterande och fördomsfria. Och så mina föräldrar… Det är klart att jag inte längre är konservativ, och mina föräldrar är väldigt accepterande. De är väldigt öppna. Jag kom ut till min familj som bisexuell förra året, vilket var en annan sak som kom ut i terapin. Och de var bara superstödjande och kärleksfulla. Och ja, det var fantastiskt.

Om du eller någon du känner kämpar med psykisk hälsa, vänligen kontakta Crisis Text Line genom att smsa HEM till 741741, ring Nationella alliansen mot psykisk ohälsa hjälplinje på 1-800-950-NAMI (6264), eller besök National Institute of Mental Health webbplats.

En upplevelse med DC Comics öppnade Heidi Maes ögon

Så när du ser tillbaka, är du förvånad över din upplevelse av programmet? Eller känner du att det är normen för reality-tv och det är vad som händer med alla?

Så länge trodde jag att det var normen, och att det bara var riktigt rörigt. Och så hade jag faktiskt en upplevelse där jag vann en tävling med DC Comics för att åka till San Diego Comic-Con för sju år sedan, något liknande. Och de säger, ”Hej, vi spelar in en minidokumentär om resan.” Jag säger ”Okej, det är bra.” Och så de gör en av de sista intervjuerna för denna minidokumentär. Och jag höll tillbaka tårarna för det var väldigt känslosamt. Och så damen som var med kameran, hon kommer fram till mig och hon säger, ”Hej, jag märkte att du håller tillbaka tårarna, och det här är ett riktigt känslosamt ögonblick för dig. Och jag känner att det skulle vara mer effektfullt för publiken om du släppte tårarna, är du bekväm med det?” Och jag var som, ”Åh ja.”

Och det var inte förrän senare som jag insåg skillnaden mellan de två sakerna. Där DC Comics hade bett om mitt samtycke till något och sagt, ”Det här är vad vi skulle vilja, är du bekväm med det här?” Och om inte, skulle de inte pressa mig för det. Och det var så annorlunda från ”Wife Swap”-upplevelsen, där inget av det var samtycke, allt manipulerades. Och så … jag skulle säga att det förmodligen är delat 50/50 i mina tankar, där vissa av dem är på det sättet och sedan några av dem inte.

Heidi Mae har inte bråttom att återvända till reality-tv

Skulle du kunna tänka dig att göra reality-tv igen?

Om jag någonsin ens underhöll det, vilket jag inte är i nuläget, skulle det vara att granska kontrakten med ett mikroskop. Lyssnar inte… Showen sa så många saker till mig och min familj innan vi skrev på kontrakten. Och inget av det var tillämpligt när kameran väl började rulla, det var bara det som stod i trycket. Och jag minns när min pappa tittade igenom kontrakten, han sa: ”Hej, det står här att ni kan klippa och skarva ljud för att få oss att säga vad ni vill?” Och producenten och regissören var som, ”Åh nej, nej, nej. Det är bara, vi måste bara lägga in det där. Vi skulle aldrig göra det mot er.”

Och så var mina föräldrar som, ”Åh, okej.” Att vara förtroendefull. Ja nej, det var precis vad de gjorde. Och så, jag hade faktiskt en sångshow som nådde mig en gång för tre år sedan. ”Hej, vi vill gärna att du är med i programmet.” Och jag tänkte: ”Okej, vad är din vinkel? Eftersom jag har varit på reality-tv förut, vad är det du metar efter?” Och sedan lämnade de mig på läsning. Och jag var som, ”Okej ja, bra samtal.”

Wife Swap var som Game of Thrones för Heidi Mae

Du vill inte vara i en situation där du inte vet hur de ska framställa dig, vad de ska skarva ihop.

Ja. Och jag tänker också, för jag tänker på det ibland. Och om ”Hustrubyte” precis hade sagt, ”Det här är vad vi hoppas på. Kan du göra det här?” Det skulle ha varit helt annorlunda än vad de gjorde, vilket var att psykologiskt manipulera oss till den situationen, så vi visste inte vad som hände. Det var väldigt mycket, för mig, för jag kom på det riktigt snabbt. Jag var som, ”äh åh.” Jag har sett den här showen förut, för de skulle säga, ”Åh, ni borde sparka ut henne från era hem för att stå upp för er moral.” Och jag säger, ”Nej, jag har sett den här showen förut.”

Och så det var väldigt ”Game of Thrones” för mig, så jag stannade uppe varje natt och försökte ta reda på vilken vinkel de strävade efter. Och eftersom de hade alla profiler för alla vuxna i programmet, som var mina föräldrar och jag och min ena bror, visste de hur de skulle få tag i oss. Och så fick de producenten och regissören att spela bra polis, dålig polis. Och så kunde min pappa ta tag i den dåliga snuten, men han föll för den bra snuten.

Så då skulle han börja göra vad de ville. Och jag säger, ”Herregud, nej. Det är det inte, han är det inte. Han bryr sig inte om dig.” Och så skulle jag ligga vaken, så stressad och försöka komma på hur jag skulle få min familj ur situationen. För eftersom det i kontrakten står att de kan stämma dig på en miljon dollar om du slutade filma, och sedan höll de det över vårt huvud hela showen. Så vi kunde inte lämna. Vi ville sluta och vi kunde inte. För de säger, ”Nå, du skrev på den här saken. Så vi stämmer dig.” Så vi kunde inte lämna.

Och så jag försökte bara komma på hur jag skulle motverka det, och bara ta mig igenom filmningsprocessen. Och det var en mardröm, och jag var så stressad att jag slutade äta, för jag kunde inte äta. För jag var bara konstant i kamp eller flykt, konstant. Och deras lösning var bara att ge mig min favoritmat och inte, ”Åh, något är på gång med henne, hon är inte okej, det här tar hårt på henne.” Nej, de skulle bara ge mig min favoritmat och säga ”ät det.”

Heidi Mae hoppas på förändring

Vad hoppas du kommer att förändras nu när din TikTok-video finns där ute och ses av många människor?

Anledningen till att jag gjorde den här videon var för att lägga ut den och berätta vad som hade hänt mig. Och anledningen till att jag gjorde det är för att berätta våra historier och hitta likheter förbinder oss. Och det också, a) förbinder oss, och b) om tillräckligt många inser och inte håller med om hur det sköts, kan det förändras. Men ingenting kommer att förändras om alla är tysta, och alla är alldeles för rädda för vad de kan göra för att tala ut om vad som hände. Och showen var början på slutet för min familjs företag. Allt föll samman eftersom de sa till oss att ”Åh, din familj är så speciell. Du är så fantastisk. Du har en så underbar historia att dela med världen.” Sen gjorde narr av oss, hånade oss, förödmjukade oss. Och den psykologiska effekten som hade var förödande.

Så vad den showen gjorde var inte begränsad till när de filmade. Efterverkningarna av det märks fortfarande. Jag fortfarande, till denna dag, när någon säger till mig att de gillar mig eller bryr sig om mig, tänker jag: ”Vad är deras vinkel? Vad försöker de få ur mig?” Eftersom jag, efter att ha varit fast i den situationen i 10 dagar utan att undkomma, vill jag ändå aldrig känna det igen att jag omedelbart [think], ”Vad är din vinkel? Menar du verkligen det?” På grund av den erfarenheten. Och samma sak med mina föräldrar. Där, för min mamma, gillade de att få henne att gråta i programmet och sedan gjorde narr av henne för det. Och så för min mamma kändes hon som den hon var, var ett skämt. Och det försvinner inte, det gör inte bara ”Åh nej, vi mår bra. Showen har sänts klart, den är över.” Dessa efterverkningar är fortfarande här.

Så förhoppningsvis framåt kommer shower att ta hänsyn till det och inte sätta människor i de situationerna.

Ja. Jag hade föredragit att den hade skrivits och de sa: ”Är du bekväm med det här?” Och sedan säga nej, och aldrig vara med i programmet, än att bli ljög för och sedan fångad i en sådan situation. Och jag hoppas att dokusåpor inser att du inte behöver få dina tävlande i fight-or-flight för att ha en bra show. ”The Great British Baking Show” är den enda dokusåpan jag älskar eftersom den är så hälsosam och äkta. Och det behöver inte vara en konstant kamp eller skrikande match. Du behöver inte göra narr av någon för att det ska vara underhållande.

Att bli viralt var oväntat

Din TikTok-video blev viral och har hittills setts av över 1,5 miljoner människor. Hur har det varit att bli viral? Och har du fått positiva svar?

Det var överväldigande. Men på bästa, bästa sätt. För när programmet först kom ut försökte jag berätta för folk hur det var, och då ville ingen höra det. De ville tro att allt de såg på programmet var verkligt.

Och så skulle de säga, ”Ja, ja, ja. Ja, ja. Okej.” Och så, all den smärtan som jag upplevde avfärdades då. Och så var det bara något jag bar med mig. Och, jag använde inte mitt efternamn på sociala medier, och en stor del av det var för att jag ville ta avstånd från det. Jag ville inte att folk skulle veta att jag var den där tjejen i programmet, och för att jag kände mig så förödmjukad och skämdes över sättet som de porträtterade mig och min familj.

Och så när jag delade historien och den blev viral blev jag väldigt chockad eftersom jag inte förväntade mig det. Och sedan läsa de positiva svaren, och folket som sa: ”Tack för att du delade med dig av din historia. Det var fel.” Det kändes väldigt, nästan helande. För det var något som jag alltid har gjort, sedan det filmades 2009 och det sändes 2010. Sedan dess har det bara varit den här skamliga saken som hänt mig som jag inte kunde prata om, och jag kunde inte dela. Och att dela det och höra folk säga: ”Herregud, jag är så ledsen. Det skulle aldrig ha hänt.” Det kändes bara så bra, och ja, healing är det bästa sättet jag kan uttrycka det.

Vilka var några av de konstigaste frågorna du fick?

Åh okej. Den här är min personliga favorit är ”Var du mamman på programmet?” ”Nej.” Det var en konstig sådan. Jag hade några människor, bara ett par av dem, som… Det var inte så mycket en fråga, det var bara som ”Ingen bryr sig om dig. Håll käften.” Och jag tänkte: ”Okej, jag tänker inte sitta ner och hålla käften längre. Men okej.” Så jag tror att mamman i programmet var en, och frågor i den riktningen. Många frågade, det är ingen konstig fråga, men de flesta frågar bara vilket avsnitt det var. Jag tror att det är ganska mycket det. Det är ungefär samma frågor de ställer. Som, ”Är du nära den andra familjen?” Vilket nej, men det är bara för att det var en riktigt hemsk upplevelse. Och det är svårt att hålla kontakten med någon som bara påminner dig om allt som ni utstått. Så ja. Jag tycker bara att det konstigaste var: ”Var du mamman?” … De kopplade inte ihop prickarna där.

Heidi Mae är ett stort fan av sociala medier

Du har en vacker närvaro på sociala medier. Har du några planer för nästa år? Och är det något speciellt du hoppas uppnå?

Så jag har älskat sociala medier sedan Myspace. Och jag blev mobbad då när jag hade en, för det var innan påverkan var en grej. Så alla var precis som, ”Åh, hon är fåfäng.” Och så har jag älskat sociala medier sedan dess. Och jag älskar att göra innehåll som får folk att le, och sedan använda min plattform för att också informera människor om psykisk ohälsa. Eftersom jag har PTSD, ångest, panikångest och depression. Och det finns fortfarande mycket stigma kring behandling av dessa saker.

Och så jag pratar mycket om det för att normalisera att det inte finns något specifikt sätt som någon måste se ut för att lida av psykisk ohälsa. Och sedan närhelst folk säger okunniga saker, när de säger något som de kanske inte inser är faktiskt mycket skadligt för någon som lider av psykisk sjukdom, kommer jag att sudda ut deras namn och ansikte, och sedan säger jag till mina följare, ”Försök inte hitta eller trakassera den här personen. Det är inte vad det handlar om.” Men jag tar den kommentaren och sedan motarbetar jag den bara med: ”Okej, så den här kommentaren. Om du sa att det här är någon som lider så är det därför det är skadligt för dem. Och det här är vad du borde säga istället.”

Och så har jag alltid, sedan jag var riktigt liten, alltid tagit de skumma sakerna som hänt mig och använt den smärtan som en motivation för att hjälpa någon annan att aldrig gå igenom det. Alltid. Och så för mig beror det på att jag inte tror att saker händer av en anledning, jag tror att skit bara händer. Men om jag använder det, och om jag pratar om det och det hjälper någon annan att undvika det, eller hjälper någon annan att inte lida så mycket, ger det ett syfte med den smärtan.

Och så det är vad jag är väldigt, väldigt mycket för. Det är bara att låta folk veta att de inte är ensamma. Att låta folk veta att reality-tv kan vara absolut s***, och utöver det också. När folk kommenterade om hustrubytet och sa, ”Åh, du har inget trauma från showen.” Och så jag använder det som en diskussionspunkt, trauma subjektivt, det finns inget rätt eller fel sätt, du kan inte gate-behålla trauma. Och det gäller människor som kanske aldrig var med i en dokusåpa.

Men jag fick en tjej som dm:ade mig och sa att hon blev mobbad hela livet. Och när hon försökte berätta för sin vägledare avskedade de henne. Och jag kände mig hemsk för dem att få höra, ”det är inget trauma.” Och så hon läste mitt svar och hon tackade mig för det, för att jag pratade om trauma och att det var subjektivt. Och den faktiska informationen om det. Och så det är bara de två sakerna jag gör med mina sociala medier. Är mode, jag gillar väldigt, väldigt söta saker. Och så även psykisk ohälsa. Sedan är det bara att utbilda, och skapa medvetenhet och normalisera att du inte är svagare eller mindre än om du har psykisk ohälsa. Det gör det inte, det är inte emot dig. Det gör dig inte mindre av en person.

Om du eller någon du känner kämpar med psykisk hälsa, vänligen kontakta Crisis Text Line genom att smsa HEM till 741741, ring Nationella alliansen mot psykisk ohälsa hjälplinje på 1-800-950-NAMI (6264), eller besök National Institute of Mental Health webbplats.

Hon hoppas kunna nå alla som har det kämpigt

Jag älskar att du använder din plattform för det. Och det är en så sorglig historia att en yngre flicka skulle få höra det.

Ja. Ja. Och när jag kom ut, och jag var lika uppvuxen konservativ, så är det allt som ”undertryck det.” Och så jag insåg inte att jag var bi förrän för tre år sedan. Och jag var som, ”Åh fan. Nej, jag är inte hetero.” Och så då pratade jag om det. Jag kom ut på mina sociala medier och jag pratade om det, och jag fick folk som skickade DM till mig och tackade mig för att jag vågade komma ut, och det gav dem hopp. Och det faktiskt, två personer kom ut till sina familjer på grund av det. Och jag kände att det är en av de sakerna där det är väldigt känslosamt för mig. Men att vara en influencer för mig handlar inte om mig, det handlar om att bidra till livet för de människor som följer mig. Och så delar jag med mig av alla de fula delarna av min historia så att de kan känna sig anslutna, och de kan läsa det och kanske lära sig något som hjälper dem personligen.

Och det har alltid varit mitt fokus och mitt mål. Det, och när jag väl hade tillräckligt många följare för att betraktas som en influencer, då ville jag ta med min mamma att resa. Och så fick jag faktiskt ta henne till röda mattans premiär för ”The Suicide Squad” i somras. Och hon fick vara i min plus ett, hon är så söt. Hon är som, ”Herregud.” Eftersom min mamma och jag är super nära pratar vi varje dag.

Mina planer framåt är när covid är, jag vet inte, mindre av en sak om det ens är möjligt, vilket det kanske inte är. Jag vill åka till Japan för körsbärsblomningssäsongerna, jag vill ta med min mamma till Okinawa. Jag vill ta med min mamma till Grekland och resa med henne. Och bara mode, en av mina drömmar är att gå på runwayshower. För jag har velat bli modell sedan jag var 12, men jag är väldigt kort. Så det var helt enkelt inte ett alternativ. Och plus att min familj startade sin show eftersom ingen av mina föräldrar hade högskoleexamen. Och sedan fick de sex barn, så det satte dem i en mycket unik situation för att försörja familjen.

Och så gjorde min pappa evenemang och sedan förändrades branschen. Och så han skulle inte kunna stötta oss. Och så ställde mina föräldrar frågan, ”Det här är situationen vi är i,” till sina sex barn. ”Vill ni vara med i showen för att hjälpa till att försörja familjen?” Och så sa mina två äldre systrar nej. Men jag och mina tre yngre syskon, vi sa ja. Och så var jag i det från 12 till 25. Och så det tog bort all modell för mig, eftersom det var viktigare för mig att försörja min familj än att jaga min dröm. Och det var där sociala medier hände. Och så för mig ser jag det som en omväg för den drömmen som jag hade när jag var 10. Jag är typ av en modell. Ibland-ish.

Heidi Mae har några influencer-drömmar

Dina följare på Instagram växer snabbt. Blir det att vara en influencer en karriär för dig?

Så jag har velat, sedan det kom ut som ”Åh, du kan påverka på heltid.” Det var allt jag ville göra. Och det är det jag jobbar mot hela tiden. Så för närvarande jobbar jag fem dagar i veckan på mitt jobb. Och så jobbar jag helgerna för mina sociala medier. Så jag jobbar sju dagar i veckan, men jag älskar det verkligen. Och så för mig är jag precis som ”Jaså?” Det gör jag inte, jag känner mig trött i slutet av dagen, men jag jobbar mot den där drömmen om att jag kanske en dag kan bli en influencer på heltid, och sedan kan jag ta med min mamma på dessa resor. Och jag kan ta henne till platser som hon alltid velat åka till men hon kunde inte eftersom de var tvungna att fostra sex barn utan högskoleexamen.

Självklart är mode en stor del av din Instagram och dina sociala medier. Har du några stilikoner eller favoritmärken?

Så jag har inga stilikoner, men jag har definitivt några favoritmärken. Jag är just nu besatt av PONY STONE, som är ett märke från Thailand. Deras grejer är så unika, och deras design är helt annorlunda än grejer i USA I love No Dress. Jag hittade dem precis för två veckor sedan, besatt. Mukzin, Selkie, New Rock. Åh, Heaven av Marc Jacobs är en som jag älskar deras design, eftersom de bara är så olika. Jag försöker tänka på alla paket som precis kommit. Jag är också besatt av Naked Wolfe-skor, för inte bara är de underbara, de är också relativt bekväma. Så jag kan bära dem i åtta timmar.

Och vilken hårfärg ska du göra härnäst?

Så jag kommer antingen att stanna med rosa, eller vitt eller lila, en av dem. Jag har gjort blått, som sedan blev grönt och det såg inte så bra ut. Och det finns fortfarande en del av det som är så. Men min mamma har också rosa hår, så hon och jag matchar just nu. Och den är riktigt söt. För hon gillar när vi har matchande outfits och hår.

Heidi Mae hoppas kunna stärka andra

Är det något mer du vill att våra läsare ska veta?

Jag antar precis vad jag sa tidigare. Vilket är det. Det jag hoppas att dina läsare tar bort från detta är att a) aldrig låt någon ta kontroll över din berättelse, låt dem inte vara berättare för den. Och var inte rädd för att tala om saker som du har utstått eftersom du är rädd för vad som kan hända. Eller för att folk tidigare sa till dig att ingen brydde sig.

Och det är aldrig för sent att säga ifrån, och det finns ingen tröskel för smärta eller trauma. Och det är också, jag har gått i terapi i fyra år, och för två år sedan var första gången jag kände mig lycklig. Och det har varit terapi och rätt medicinering. Och jag trivs med att leva. Och så jag bara låter mina följare veta, och jag skulle älska att dina läsare skulle veta om de kämpar med mental hälsa, eller om de har gått igenom trauman eller smärtsamma upplevelser. Det blir bättre och det finns hjälp där ute. Och det är inget fel på dem, och de är inte svagare eller mindre än någon annan för att ha överlevt något smärtsamt.

Om du eller någon du känner kämpar med psykisk hälsa, vänligen kontakta Crisis Text Line genom att smsa HEM till 741741, ring Nationella alliansen mot psykisk ohälsa hjälplinje på 1-800-950-NAMI (6264), eller besök National Institute of Mental Health webbplats.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här