Den pensionerade professionella atleten Lamar Odom skapade rubriker i december 2021 när han förklarade att han var ”fri” på sin Instagram Story. ”Idag är jag fri. Drogerfri. Marijuanafri. Relationsfri. Jag bygger upp en relation med mig själv. Med min familj. Jag är fokuserad på min tro. Min tillväxt. Mitt varumärke. Jag är en legend. Jag äger det. Jag är en tillfrisknande missbrukare. Jag äger det också”, skrev han i inlägget (via Us Weekly). Tyvärr, det finns fortfarande en sak han ännu inte är fri från – negativ publicitet.

Lamar Odom skapade rubriker 2019 när han deltog i en intervju med TV One’s Uncensored och erkände att hans förhållande med skådespelaren Taraji P. Henson slutligen tog slut på grund av realitystjärnan Khloe Kardashian. ”Jag träffade Taraji kl [an] HBO fest. Jag träffade henne och vi slog till direkt”, minns Lamar. ”Och jag önskar bara att jag hade gjort saker annorlunda med henne. Hon var lite äldre än mig. Men jag lärde mig mycket av henne eftersom det var det viktigaste förhållandet som en vuxen person som jag hade med en svart kvinna,” fortsatte han. Men när det gäller uppbrottet? ”Det slutade med Taraji på grund av att jag var en omogen punk. Jag visste inte hur jag skulle berätta för henne att jag höll på att bli kär i en annan kvinna som heter Khloe Kardashian”, avslöjade han.

Men nu har det gamla klippet börjat trenda igen 2022 och det får Lamar att känna sig på något sätt…

Lamar Odom jämförde sociala medier med ”den mest dödliga drogen”

Lamar Odom är redo att lämna det förflutna i det förflutna 2022.

”Jag ser att tabloiderna jagar inflytande för att få anhängare, dess 2022 minskade spelen!” den före detta basketspelaren publicerade på sitt Instagram-flöde som svar på den virala videon som trendade två år senare. ”VARFÖR visas och spelas en intervju från 2019? Var är mina royalties eftersom det verkar som om jag är i syndikering. @tarajiphenson inget annat än kärlek till dig alltid. Låt oss inte mata massorna”, fortsatte han i inläggets bildtext. ”Sociala medier är värre än den mest dödliga drogen, vi har blivit beroende av falska nyheter, skvaller, lögner. Vi gör negativitet och våld till trendämnen, tveeggat svärd”, tillade han. ”Jag kommer att fortsätta att välja den stora vägen, om du känner mig vet du det.”

Medan Taraji P. Henson förblev särskilt mamma på inlägget, talade andra Instagram-användare. ”Klipp ut spelen eller klipp ut CHECK!” skrev ett fan. Under tiden applåderade en annan Lamar för att han höll huvudet uppe. ”Var stark. Avundsjuka människor är svaga! Du är fantastisk och fortsätt att använda ditt vittnesbörd!” fläkten skrev.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här