Innan Lindsay Lohan slog det i Hollywood, spelade hon tvillingarna Annie och Hallie i Disney-klassikern 1998, « The Parent Trap. »

Under en virtuell rollåterförening i juli 2020 avslöjade Lohan att hon fortfarande kommer ihåg handskakningen hon utförde på sommarlägret med sin butler Martin (spelad av Simon Kunz). « Jag har blivit ombedd att göra det, och ja, jag minns det », sa hon (via People). « Jag tror att det är lite där jag förstör det. » Lohan tillade: « Utan den här filmen hade jag inte fått skådespelet. »

Dennis Quaid, som spelade Lohans far i filmen, hade mycket att säga om skådespelaren, enligt en intervju i augusti 2020 med Today. « Hon tyckte att jag var den smartaste och mest tidiga 11-åringen som jag tror att jag någonsin har träffat. Hon hade bara detta förtroende för henne. Det var bara ganska uppenbart att det var någon som var riktigt begåvad och skulle gå bortom « Föräldrafällan. » Hon var en styrka, sade han.

Trots hennes till synes stora förhållande med Quaid är många nyfikna på skådespelarens förhållande till den avlidne Natasha Richardson, som spelade hennes mamma på skärmen. Fortsätt läsa för mer information.

Natasha Richardson och Lindsay Lohan hade ett förhållande mellan mor och dotter

När Natasha Richardson dog av en tragisk skidolycka i Kanada 2009, kom Hollywood ut för att hedra henne, enligt ABC News.

En av dessa skådespelare var Lindsay Lohan, som spelade sin dotter i den ovannämnda Disney-filmen « The Parent Trap ». Lohan deltog inte i hennes begravning, men utfärdade ett uttalande vid den tiden: « Hon var en underbar kvinna och skådespelerska och behandlade mig som om jag var hennes egen. Jag såg inte mycket av henne genom åren men jag kommer att sakna henne. Min hjärtat går ut till hennes familj. Detta är en tragisk förlust. « 

Lohan reflekterade över Richardson under en virtuell rollåterförening i juli 2020 och det är tydligt att hon påverkade skådespelaren vid den tiden. « Natasha hade en sådan elegans och nåd, och hon var så moderlig mot mig », sa Lohan (via People). Hon hyllade också Richardson på sin födelsedag i maj 2021 och skrev « Happy Birthday Angel » via Instagram. Det är tydligt att Lohan alltid kommer att uppskatta sitt band med Richardson.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här