Brottningslegenden ”Vackra” Bobby Eaton dog den 4 augusti och efterlämnade ett ganska arv och fyra decennier i ringen, enligt Sports Illustrated. Han var 62. Eaton var känd som hälften av Midnight Express-tagglaget, tillsammans med hans långvariga partner Dennis Condrey och deras manager Jim Cornette. Duon samarbetade ursprungligen 1983, och under hela 80 -talet hade en ikonisk fejd med tagget Rock n ’Roll Express. Eaton trodde att hans talanger bäst användes med en partner. ”Jag kan komma på bra idéer i en taggmatch, men jag suger på singelmatcher”, sa han till Kayfabe Memories.

Brottarens syster, Debbie Eaton Lewis, meddelade sin brors död i ett Facebook -inlägg. ”Jag ville aldrig behöva lägga upp det här, men min lillebror vackra Bobby Eaton gick bort i går kväll”, skrev hon (via Bleacher Report). Efter att nyheten kom ut sörjde många medlemmar i brottningsvärlden Eatons död. ”Så ledsen och ledsen att höra om min nära vän och en av de allra största, Bobby Eaton!” brottningsikon Ric Flair twittrade. ”Mitt hjärta går till familjen, vännerna och fans av Bobby Eaton. En enastående talang vars skicklighet i ringen fick det att se så verkligt ut”, säger tidigare WCW -chef Eric Bischoff. skrev.

Tag -teamlegenden fick sin början i verksamheten och satte upp brottningsringar vid bara 13 år, per DDT Digest. Fortsätt läsa för att se hur lukrativ hans decennier omfattande karriär var.

Bobby Eaton var spännande att se i decennier

Bobby Eaton älskade att brottas bra innan han var proffs och tålde många svårigheter för att klara det i branschen. För att få sina juicer att flöda drack brottaren alltid en kopp kaffe före en match, vilket ledde till besvärliga stunder under hans oglamorösa tidiga dagar. ”Jag skulle behöva gå till koncessionsställningen, det fanns inget bakom kulisserna”, återkallade Eaton till DDT Digest 1999. ”Så där sitter jag i mina brottningstights och står i kö tillsammans med alla fans på koncessionsstället . ”

På 80 -talet rekryterade promotorn Bobby Watts Eaton och hans partner Dennis Condrey med ett löfte om en rejäl löneökning. ”Han sa till mig,” Bobby, jag garanterar att du kommer att tjäna mer pengar än du någonsin har gjort tidigare. ” Och det gjorde jag. Han levde upp till sitt ord, men fan vi förtjänade det ”, återkallade Eaton till PW Torch (via Slam Wrestling).

Brottaren tjänade sina pengar under årtionden med WCW, och WWE (dåvarande WWF) försökte tjuva honom, men han njöt av WCW och stannade enligt Kayfabe Memories. ”Jag älskar det här företaget och framför allt,” sa han till DDT. ”WCW har varit bra för mig och fortsätter att vara bra mot mig.” Årtionden i ringen gav resultat för Eaton, och hans nettoförmögenhet värderades mellan 4 och 7 miljoner dollar vid tidpunkten för hans död, enligt Biography Daily. Han kommer att saknas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här