Hyllningarna i sociala medier strömmar in för Bob Saget i ljuset av ”Full House”-skådespelarens alltför tidiga död. Saget dog tragiskt den 9 januari, vilket bekräftades av Floridas Orange County Sheriff’s Department. Twitter konto. I sin tweet noterar de att ställföreträdare svarade på ”ett samtal om en man som inte svarade på ett hotellrum”, som senare ”identifierades som Robert Saget och förklarades avliden på platsen.” I slutändan, ”Detektiver hittade inga tecken på fult spel eller droganvändning i det här fallet.” Saget var på en komediturné på den tiden.

Efter de senaste nyheterna började Sagets ”Full House”-medspelare gå till sociala medier för att dela sina minnen och hylla den älskade Danny Tanner. ”Jag är trasig. Jag är urtagen. Jag är i fullständig och total chock,” sa John Stamos, som spelade Jesse Katsopolis i hitcomen från 90-talet. ”Jag kommer aldrig någonsin att ha en annan vän som honom. Jag älskar dig så mycket Bobby,” beklagade han vidare. Dave Coulier, som spelade Joey Gladstone, uppgav, ”Mitt hjärta är krossat. Jag älskar dig, Bob. Din eviga bror, Dave.”

Candace Cameron-Bure, som spelade hans äldsta dotter, DJ Tanner, sa hon har ”inga ord” och sa att ”Bob var en av de bästa människor jag någonsin känt i mitt liv. Jag älskade honom så mycket.” Andra tv-döttrar Mary-Kate och Ashley Olsen kallade skådespelaren ”den mest kärleksfulla, medkännande och generösa mannen” och är ”djupt ledsna över att han inte längre är bland oss” (via People). Nu delar ”Full House”-trogen Andrea Barber med sig av sin reaktion och hedrar den bortgångne skådespelaren.

Andrea Barber är rädd för det [she] kommer aldrig att kunna krama’ Bob Saget igen

På Instagram den 10 januari skrev Andrea Barber, som spelade DJ:s bästa vän och irriterande granne Kimmy Gibbler på ”Full House”, en känslomässig hyllning till den bortgångne Bob Saget. Barber delade en karusell med bilder med henne, Saget och andra skådespelare och skrev: ”Den här gör ont.” Hon fortsatte, ”Han hade det största hjärtat av någon i Hollywood. Han gav de största kramarna. Jag är förbannad över att jag aldrig kommer att kunna krama honom igen.”

Hon avslöjade vidare att ”Bob avslutade varje text, varje interaktion med ’Love you'” och noterade, ”Han älskade så djupt och så häftigt.” På riktigt Danny Tanner-manér, förutom sina kramar, ”tvekade han aldrig att berätta hur mycket du betydde för honom.” Barber avslöjade sedan ”den största lärdomen jag lärt mig av Bob Saget – tveka inte att berätta för folk att du älskar dem”, och noterade att hon känner sig ”tillfreds med att veta att Bob visste exakt hur mycket jag älskar honom.” Hon avslutade: ”Villa så gott, min kära vän. Jag tvivlar inte på att du får alla i himlen att skratta tills deras kinder gör ont, precis som du gjorde här på jorden.”

I juni 2021 dök Barber upp i podden ”Bob Saget’s Here For You” och susade om sin tid på set med skådespelaren. På frågan om vad som gav henne det ”mest nöje som Kimmy att kränka [the characters],” sa Barber, ”Våra bitar, dina bitar med mig var de bästa, som, folk älskade det och jag älskade det – att jag bara skulle komma in och peppa dig med vad som helst.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här