Michigan-infödda Hannah Roberts kommer att göra sin debut i OS i sommar, och hon var den första föraren från USA som kvalificerade sig i BMX-fristil, enligt TeamUSA.org. BMX kör i familjen Roberts – hennes kusin Brett Banasiewicz var en professionell BMX-racer 2009-2012, enligt USA Today. Roberts började tävla när hon var 9 år och deltog i sin första tävling 2012, per Team USA. Hon fick snabbt utmärkelser och tog hem tre VM-titlar, tre världsmästerskap samt en guldmedalj från Pan American Games.

Roberts verkar glad över BMX att göra sin debut vid OS och berättade Forbes i juni, ”Att ha BMX [freestyle] i OS är enormt för oss eftersom vi inte får lika prislön; Jag tror att det bara finns tre evenemang som betalar lika. ”Hon tillade:” Det är bättre än ingenting; Att ha det där det måste vara lika är mer användbart att få yngre tjejer i sporten. ”

Roberts har också ett liv utanför banan – hon är en gift kvinna! Fortsätt läsa för mer information om hennes äktenskap med Kelsey Miller.

Hannah Roberts har mycket kärlek till sin fru

Hannah Roberts och Kelsey Miller tog ett stort steg i deras förhållande i oktober 2020 – de köpte ett hus tillsammans! ”Jag köpte ett hus med min bästa vän. Jag kan inte vänta med att göra det här huset till dig @ kelsey_miller24”, skrev Roberts på Instagram.

Roberts tog upp saker och ting när hon bad Miller att gifta sig med henne i november 2020. ”Jag bad min bästa vän att spendera resten av sitt liv med mig och hon sa ja. Jag är så tacksam för dig och jag är glad att se vad framtiden har i väntan !, ”skrev hon. Hon höll tydligen de goda vibbarna för att de gifte sig i januari! ”2021 är för ny början och jag är bortom välsignad [to] börja en evighet med dig som min fru. Jag älskar dig så mycket och jag är tacksam för kärleken som vi bygger tillsammans ”, skrev hon. Roberts sa att den” lilla ceremonin ”berodde på” allt som händer ”, vilket möjligen hänvisade till OS i Tokyo 2021. Hon hoppas att ha ett större bröllop 2022.

Även om Roberts är upptagen med att träna för sin OS-debut verkar hon tacksam för att ha Miller vid sin sida. ”Min fru är fantastisk. Hon får mig att äta rätt och träna när jag ska. Det hjälper på dagar jag kämpar för att komma ut ur sängen eller gå igenom mina nedgångar. Även när jag är för trött för att köra till ett utbildningscenter, hon kommer att köra mig och sitta där och utropa knep, sade hon till Forbes i juni.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här