Jamie Lynn Spears berättar om sitt ansträngda förhållande till sin popstjärnesyster Britney Spears och konservatorskapet som innehade Britney från 2008 till 2021.

I en sittande intervju med ABC News den 13 januari avslöjade Jamie Lynn detaljer bakom Spears familjedrama och hur hon känner för sin syster idag. ”Jag har bara älskat och stöttat henne och gjort det som är rätt för henne, och det vet hon”, sa den före detta Nickelodeon-stjärnan innan hon avslöjade hur hon försökte hjälpa sin äldre syster att ta sig ur sitt konservatorium år tidigare. ”Jag har alltid varit min systers största supporter, så när hon behövde hjälp satte jag upp sätt att göra det.”

Jamie Lynns vittnesmål kommer när fans till popstjärnan attackerar henne på sociala medier, och Britney fortsätter att ta avstånd från sin familj. ”Britney har blivit djupt sårad av sin familj, och det här hjälper inte saken”, sa en källa till Page Six om Britneys känslor gentemot sin syster när hon uttalade sig. Medan Britney fortfarande väntar på sin ”chans att berätta sin historia” ska stjärnan enligt uppgift ”rulla ögonen” åt vad Jamie Lynn hade att säga om sitt konservatorskap. Av bomberna som kommer från Jamie Lynns intervju är anklagelser om några skrämmande incidenter mellan Spears-systrarna.

Jamie Lynn hävdar att det blev läskigt med Britney

När hon pratade med ABC blev Jamie Lynn Spears pressturné för hennes nya bok ”Things I Should Have Said” snabbt chockerande, eftersom skådespelaren avslöjade några skrämmande detaljer bakom hennes och Britney Spears förhållande.

”Zoey 101”-stjärnan påstod att popsångaren ”kom in [her] ansikte” medan Jamie Lynn höll i sin yngsta dotter, enligt Us Weekly. ”Hon förbannade mig, så jag gick bara ut ur rummet,” sa Jamie Lynn. ”Jag tänkte: ”Vi är bara alla familjer under ett tak. Jag försöker inte argumentera. Och när jag försökte ta mig ur situationen, det var då jag antar att hon bara blev riktigt arg.” Händelsen i fråga ska ha inträffat under covid-19-pandemin.

I ett annat skrämmande ögonblick med de två systrarna hävdade Jamie Lynn att Britney blev ”rädd” och låste ihop dem i ett rum, med popstjärnan med en kniv som skydd. ”Jag var ett barn i det ögonblicket. Jag var rädd,” sa Jamie Lynn. ”Det var en upplevelse jag hade. Men jag var också rädd att, typ, verkligen säga någonting eftersom jag inte ville göra någon eller något upprörd. Men jag var också upprörd över att hon inte kände sig säker.” Det är uppenbart att de två har en lång väg att reparera sin relation.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här