John Stamos levererade en riktig tårdragare på Bob Sagets begravning. De två ”Full House”-medstjärnorna och verkliga bästa vännerna blev berömmelse tillsammans genom 1990-talets sitcom och fortsatte att ha fruktbara karriärer allt eftersom. Trots att de var nästan tre decennier borta från showens slut skapade Stamos och Saget ett livslångt band på inspelningsplatsen. Efter Sagets alltför tidiga och chockerande död den 9 januari gick Stamos till sociala medier för att dela några gripande ord för att hedra sin fallna kamrat.

”Jag är trasig. Jag är urtagen. Jag är i total och total chock. Jag kommer aldrig någonsin att ha en annan vän som honom. Jag älskar dig så mycket Bobby”, skrev Stamos i sin bok. första tweeten. Stamos, tillsammans med resten av ”Full House”-rollen, tog alla till Instagram strax efter för att skriva ett vackert brev till Saget. ”Trettiofem år sedan kom vi samman som en tv-familj, men vi blev en riktig familj. Och nu sörjer vi som en familj”, skrev skådespelarna tillsammans. ”Bob fick oss att skratta tills vi grät.”

”Han var en bror till oss killar, en pappa för oss tjejer och en vän till oss alla. Bob, vi älskar dig innerligt. Vi ber till Bobs ära, krama de människor du älskar. Ingen gav bättre kramar än Bob.” inlägget fortsatte och avslutades med underskrifter från alla inblandade. Under Bob Sagets begravning höll John Stamos också ett innerligt tal – men det han sa avslöjade också ett oförutsett djup i deras vänskap i lager.

Bob Saget och John Stamos slogs förra sommaren

För att citera Whodini, ”Vänner, hur många av oss har dem?” För Bob Saget och John Stamos var de allt de behövde. ”Full House”-stjärnans begravning hölls den 14 januari, per Page Six. Där höll Stamos ett hjärtligt tal som avslöjade den sanna naturen av deras förhållande – och trots att de var bästa vänner var det inte alltid solsken och regnbågar för de två.

”Förra sommaren, Bob och Dave [Coulier] och jag gjorde ett personligt framträdande tillsammans. Det var en högtrycksspelning som handlade om covid-protokoll och allt. Och låt oss komma ihåg, Bob spelade ett dammsprängande snyggt missfoster,” inledde Stamos. Tydligen kom pressen på dem och saker och ting blev hetsa. ”Vi var lite hårda mot varandra … Jag kände mig hemsk och bad omedelbart om ursäkt till Bob, ” avslöjade han. ”Men han var förvånansvärt tyst. Jag hade inte hört från honom på några dagar, vilket var länge.” Lyckligtvis återkopplade de två till slut.

”Äntligen, på min födelsedag, började Bob sms:a mig som en galning och frågade om jag hade läst hans inlägg om mig på Instagram,” fortsatte Stamos, även om han ”var lite över Bob för tillfället, men ”läs det så han” d sluta lura mig.” Inlägget löd: ”Att säga att vi är som bröder är en underdrift. Vi har gått igenom så mycket tillsammans i 35 år. Höga, låga — det vanliga du går igenom med dina närmaste i ditt liv.” Saget tillade, ”så jävla tur jag är som har John i mitt liv.” På begravningen sa Stamos: ”Jag kanske bara läser att varje dag för resten av mitt liv.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här