När fansen såg kapten Lee Rosbach tidigt i « Below Deck » säsong 10, kunde de direkt säga att han inte var som bäst. Den normalt robusta kaptenen sågs halta och använda en käpp som stöd. Han avslöjade att han hade en ryggoperation innan han började den här säsongen och var på bättringsvägen. Men allt eftersom säsongen fortskred hade Rosbach svårt att röra sig runt båten och sa till kameror: « Min skada, den blir värre. Den vänstra sidan av kroppen känner jag ingenting. Jag förväntade mig mycket mer framsteg än vad jag gör. upplever, och det mest frustrerande med det är, jag kan inte göra en jävla grej åt det, och det är svårt, säger Bravo.

Eftersom Rosbachs förmåga att utföra sitt jobb påverkade båtens säkerhet var han tvungen att fatta ett tufft beslut. I « Below Deck » säsong 10, avsnitt 4 (« The Thunder from Down Under »), satte han besättningen ner för ett möte och sa till dem: « Som ni vet, har jag kämpat med min rörlighet … så Jag har tagit ett beslut att lämna båten. » Fansen såg på när besättningen tog emot nyheten med tårar i ögonen. Deras « båtpappa » berättade för dem att han hade all avsikt att komma tillbaka, men alla hade redan en stor fråga i huvudet: Vem skulle ersätta den oefterhärmliga kaptenen?

Fansen är inte glada över att kapten Sandy Yawn tar över rodret

I « Below Deck » säsong 10, avsnitt 5 (« His Watch Has Ended ») fick fansen veta att kapten Lee Rosbach hade uppmanat kapten Sandy Yawn att ta hans plats tills vidare. « Kapten Sandy kom in [and] räddade mig i en tuff situation och jag uppskattar hennes insatser, säger Rosbach twittrade, efter sändningen av avsnittet. « Det är vad vi gör. Så glad att se dig vid mycket bättre hälsa nu. Ha det bra, min vän, » hon svarade.

Fans av « Below Deck »-serien kommer utan tvekan att känna igen Yawn från « Below Deck Mediterranean ». Noterbart har Yawn tidigare kritiserats för att vara för hård mot sin besättning. Faktum är att långtidstittare troligen kommer ihåg hennes tumultartade förhållande med Malia White i säsongerna 2, 5 och 6 av spin-off-serien. Med tanke på den historien möttes beslutet inte väl av fansen. « Precis när jag trodde att den värsta delen av #belowdeck skulle vara att kapten Lee lämnar båten … Kapten Sandy ansluter sig till besättningen », ett fan. twittrade. « Jag kan inte fatta att kapten YAWN är på ordinarie Below Deck och tog över för Lee. Så besviken … jag kommer inte att titta nu. Så sorgligt. Nedgången av #BelowDeck, » en annan skrev.

Den goda nyheten är att tittarna på « Below Deck » kan förvänta sig att Rosbach kommer tillbaka för att avsluta säsongen. « Jag gav ett löfte till besättningen innan jag lämnade att jag skulle vara tillbaka innan de var klara, innan säsongen var över, och jag skulle gå ombord själv utan assistans. Jag är glad att kunna säga att jag kunde uppfylla löfte », delade den så kallade « Stud of the Sea » med människor. Tills dess får tittarna bara nöja sig med Yawn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här