Bob Sagets dödsorsak är fortfarande ett mysterium. För att minnas, dog skådespelaren tragiskt den 9 januari i Orlando, Florida efter att ha framfört en stand-up-komedi. Nu väntar hans familj fortfarande på resultatet av hans obduktion. Dagarna efter hans död sa Orange Countys överläkare Joshua Stephany till CNN: ”För närvarande finns det inga bevis för droganvändning eller fult spel,” och tillägger, ”Dödsorsaken och dödssättet väntar på ytterligare studier och utredningar som kan ta upp till 10-12 veckor att slutföra.”

Det avslöjades också att skådespelaren testade positivt för COVID-19 i förväg, även om en källa berättade för kanalen att alla kopplingar mellan COVID och hans död, från och med nu, är rent ”spekulativa”. En annan källa tillade, ”Bob verkade frisk. Han skulle inte ha rest och uppträtt om han inte mått bra.”

Efter hans död skrev änkan Kelly Rizzo en rörande hyllning på Instagram. ”Efter mycket eftertanke den här veckan försöker jag, verkligen, att inte tro att jag blivit bestulen på tid. Men istället tänka: Vilken tur var jag att jag fick vara den som var gift med DEN OTROLIGASTE MAN PÅ JORDEN ”, inledde hon det långa inlägget. ”Älskling, jag älskar dig mer än något annat, för alltid,” sa hon vidare. Nu öppnar Kelly Rizzo upp om Bob Sagets sista dagar och berörde hans COVID-19-diagnos.

Kelly Rizzo säger att Bob Sagets COVID-19-diagnos inte var något allvarligt

Den 20 januari satte sig Bob Sagets änka, Kelly Rizzo, med ”Good Morning America” ​​för att reflektera över hennes mans död och hur det har påverkat henne. När ”GMA”-värden TJ Holmes noterade att han verkade vara ”mycket frisk”, svarade Rizzo: ”Allt jag ska peka på, än en gång, hans sista inlägg där han precis sa att han kändes som att han var 26 igen.”

Holmes påminde sig sedan om att Saget diskuterade att ha covid-19, vilket Rizzo noterade, ”Det var inget allvarligt” och att han var ”bra”. Saget skämtade till och med om att han hade det smittsamma viruset innan han dog. ”Det känns inte bra, jag hade det… jag vet inte om jag hade delta eller, jag kanske hade en kombination, kanske vid ett tillfälle arbetade de tillsammans”, sa den bortgångne ”Full House”-stjärnan i ett framträdande i januari på ”A Corporate Time with Tom & Dan”, enligt iHeart. Han skämtade till och med att omicron-varianten blev ”så stor” att delta-varianten ”öppnar nu för omicron.”

Strax före sin död delade Saget en selfie (som Rizzo refererade till i sin ”GMA”-intervju) efter hans stand-up-set. I inlägget reflekterade han, ”Jag hade ingen aning om att jag gjorde ett två timmars set ikväll. Jag är tillbaka i komedi som jag var när jag var 26. Jag antar att jag hittar min nya röst och älskar varje ögonblick av den. ”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här