Countrypopsångerskan Kelsea Ballerini skapade rubriker redan 2022 – men inte för sin musik. « Love Me Like You Mean It »-croonern skickade chockvågor genom Nashville när hon meddelade att hon hade ansökt om skilsmässa från sin man sedan fem år tillbaka, Morgan Evans. « Detta djupt svåra beslut är resultatet av en resa av kärlek, tillväxt och ansträngning som till slut har kommit till ett slut. Det är svårt att hitta orden här…men jag känner mig oerhört tacksam för åren av äktenskap med Morgan och hoppfull. för de kommande säsongerna », avslöjade hon på sin Instagram Story den 29 augusti 2022, om sitt överraskande beslut. « Med mycket aktiva scheman på väg, tänk på att vi båda är ömtåliga, läker aktivt och visar upp så gott vi kan, » tillade hon.

Men nu verkar det som att Ballerini inte bara överlever utan trivs efter splittringen, och hon spiller allt te, inklusive hur och varför hon valde att glida in i « Outer Banks »-stjärnan Chase Stokes DM:s.

Fans av det spirande paret kan tacka Kelsea Ballerinis manager

Kelsea Ballerini satte sig nyligen ner med « Call Her Daddy »-podcastvärden Alexandra Cooper och bjöd på ett rykande varmt te om hennes spirande romans med nya flamman Chase Stokes. Spoiler alert: Ballerini gjorde det första steget – men först efter att någon annan tipsat henne.

« Jag gled in i hans DMs, » erkände Ballerini under avsnittet den 22 februari. « Jag var precis som, ja, jag kommer inte att gå in på en app, och ärligt talat, han skjuter i Charleston, och min chef bor där, och han stoppade felet i mitt öra, » förklarade hon. « Han var som, » Vet du vem som är riktigt söt när du är redo? Det är Chase. Och jag tänkte « Du har så rätt. » Och jag har aldrig sett programmet, men jag kände bara till honom, och ja, så jag följde honom, och han följde mig, och jag bara svanduvade direkt in. »

Ändå är Ballerini övertygad om att hon och Stokes håller saker vardagliga för tillfället. « Jag har roligt », avslöjade hon. Och det verkar som att Stokes håller med. « Kelsea är en härlig, härlig tjej. Hon är fantastisk. Vi har det bra », sa han till People.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här