Kevin Hart har uttalat sig om sin ökända fuskskandal. Som fansen kommer att komma ihåg gick skådespelaren och komikern ut på sin fru Eniko Parrish 2017 medan hon var gravid med sin son, Kenzo.

Skandalen kom fram efter att Hart påstås utpressas över en video som visade honom fuska på Parrish med en annan kvinna (via TMZ). Videon dök upp online och kvinnan i fråga hävdade i september 2019 att Hart och en vän påstås ha satt upp en dold kamera. Kvinnan väckte en rättegång mot Hart och hennes vän, som Page Six rapporterade var avskedad.

Hart publicerade en ursäktvideo till Instagram i september 2017, där han erkände att han inte nyligen hade tagit « smarta beslut ». « Jag gjorde ett dåligt fel i bedömningen och jag placerade mig i en dålig miljö där bara dåliga saker kan hända och de gjorde », sa han och tillade att han skulle « skada människorna närmast mig, som jag har pratat med och bad om ursäkt till, det skulle vara min fru och mina barn. « 

« Night School » -skådespelaren verkade också ta itu med utpressningsanspråken och noterade « Jag kommer inte heller att tillåta en person att få ekonomisk vinst av mina misstag och i denna speciella situation var det som försökte. Jag sa att jag » hellre vill ta reda på mina misstag. « 

Hart har sedan dess öppnat mer om vad som gick ner och hur han talade om sin otrohet mot sin dotter. Läs vidare för detaljer.

Kevin Hart kom ihåg samtalet han hade med sin dotter om fusk som var ‘som ingen annan’

Kevin Hart tog upp sin fuskskandal med Will Smith i « Red Table Talk » när skådespelaren tog över Facebook-showen – som vanligtvis är värd för sin fru, Jada Pinkett Smith – för farsdagen den 20 juni.

Hart erkände att han hade « gått in i några s ** t » och inte var beredd på konsekvenserna. « Att ha en liten flicka i mitt liv, det är tufft. Du inser inte vilken inverkan dina misstag verkligen kan ha. När barnen blir involverade är det en annan känsla, det är en annan känsla, » sa han och tillade att det var « svårt att störa [him] »men att behöva prata med sin dotter, Heaven, om vad som hände var extremt svårt.

« När ditt barn visar besvikelse, visar känslor, visar » jag förstår inte varför « och du måste ha dessa samtal, sjunker huvudet för första gången … du inser att det finns en annan känslomässig sladd som kan dras på dig att ingen annan har förmånen att någonsin röra vid. Min dotter rörde vid sladden, « sa han.

Hart sa att ha konversationen « var ingen som någon annan » för honom. « Att få tillbaka min dotter, få min dotter att förstå att jag är ledsen, att jag gjorde ett misstag, det var verkligt. För att förstå är jag fortfarande pappa », tillade han.

Hart delar Heaven och son Hendrix med sin ex-fru, Torrei Hart. Han och Parrish har blivit föräldrar för andra gången sedan skandalen och välkomnade sin dotter Kaori i september 2020.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här