Supermodellen Iman och musiklegenden David Bowie hade en otrolig romans som började på ett ganska vanligt sätt – via en blind date (per People). Paret var gifta i mer än två decennier före hans död 2016, och hon öppnade upp om sitt liv nu och sina tankar om att någonsin gifta sig igen när hon lanserade sin första parfym som designades som en nick till parets ”episka romans”.

Iman förklarade att hennes romans med Bowie började efter att hon tveksamt valde att flytta till Los Angeles 1990. ”Det är inte en av mina favoritplatser”, erkände hon för People. Efter att hon bosatte sig i Los Angeles spelade en gemensam vän till dem matchmaker. Till slut kände hon att flytta dit var ”mitt öde”, som, ”Mitt öde kallade mig att komma dit så att jag kunde träffa David.” Medan det tog henne ”några månader” att bli kär i musikern, mindes hon för honom, han kände att det hade varit ”kärlek vid första ögonkastet”.

De två gifte sig 1992 i Italien och slog sig ner i New York City tillsammans. Paret fick ett barn tillsammans, Alexandria ”Lexi” Jones, och Imans fokus låg på hennes då tonårsdotter efter att Bowie gick bort. Så småningom var det också Lexi som frågade Iman om hon skulle överväga att någonsin gifta sig med någon annan.

Iman känns som att hon fortfarande är gift med David Bowie

Under en intervju på ”Today” erkände Iman att hon inte riktigt sörjde över hennes man David Bowies död 2016 direkt. ”Jag var verkligen mer koncentrerad på att hjälpa henne gå igenom sin sorg”, med hänvisning till hennes då tonårsdotter. Det var inte förrän Iman gick till familjens lanthus i delstaten New York som hon äntligen bearbetade sin sorg, enligt People.

Iman hade inte tillbringat mycket tid där efter Bowies död, men det var där hon slog sig ner under hela coronaviruspandemin. ”Jag var fast för året och jag var tvungen att ta itu med det”, förklarade supermodellen på ”Today”. ”Helt plötsligt knackade sorgen på dörren och blev en följeslagare”, tillade hon. Hon arbetade igenom det hela, och ”nu är det glädjen som jag minns.”

Iman erkände, ”Ibland måste jag påminna mig själv om att jag hade 26 år. Så jag har det för att försörja mig.” Hon berättade att ”Genom mitt minne lever min kärlek”, och hon känner ofta hans närvaro i det där New York-hemmet i bergen. Vid ett tillfälle sedan Bowies död frågade parets dotter Lexi om Iman någonsin skulle gifta sig igen. ”Jag sa ’Nej’, det gör jag inte.’ Jag känner mig fortfarande gift”, mindes hon om sitt svar. Hon tillade, ”Någon för några år sedan hänvisade till David som min bortgångne make och jag sa ’Nej’, han är inte min bortgångne make. Han är min man.” Med tanke på det är det säkert lätt för fans att förstå hennes insisterande på att hon aldrig kommer att gifta sig igen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här