Lala Kents dotter Ocean, som hon delar med sin ex-fästman, Randall Emmett, drabbades nyligen av en hälsoskräck som helt skrämde « Vanderpump Rules »-stjärnan. I det senaste avsnittet av hennes podcast « Ge dem Lala » mindes Kent att han hörde Ocean gråta efter att ha lagt henne i sängen och omedelbart insåg att något var « fel ». Hon förklarade, « Så jag går in, och hon kippar efter luft som om hon inte kan andas. Jag höll ett öga på henne i vad som verkade vara en timme, vilket egentligen var fem minuter, innan jag bestämde mig för att vi skulle till akuten rum — som att något är av » (via Page Six). Kent och hennes mamma tog sedan Ocean till Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles.

På grund av att Kent delade vårdnaden med Emmett var det oklart hur länge hon hade svårt att andas. Realitystjärnan sa: « Så jag checkar in, och hon släpper ut detta gråt och sedan en hosta, och den här sjuksköterskan hör henne och säger, « Hur länge har den där bebisen gjort det? » Jag sa att jag inte vet för jag har precis fått tillbaka henne” (via E! News). Hon tillade, « Jag delar vårdnaden just nu. Jag fick henne vid 7, lade ner henne, det här är vad jag har nu. »

Det var ursprungligen oklart vad som var fel med Kents dotter, men läkarna på Cedars-Sinai Hospital diagnostiserade till slut Ocean och gav henne rätt behandling.

Ocean diagnostiserades så småningom med krupp

Lala Kents dotter, Ocean, fick diagnosen krupp efter att ha haft svårt att andas, enligt E! Nyheter. Enligt Mayo Clinic är krupp en infektion i de övre luftvägarna som « hämmar andningen ». Det drabbar vanligtvis yngre barn och orsakar hosta. Förståeligt nog var Kent mycket orolig och blev känslosam när han berättade om situationen i sin « Ge dem Lala »-podcast. « Till och med när jag pratade om det nu, så var det som « Herregud, det här är så läskigt. » Som jag frågade sjuksköterskan: ‘Ska min bebis vakna imorgon?’ För jag blir urskämd » (via Page Six). Kent tillade, « När de är spädbarn, [it] är väldigt, väldigt skrämmande. Lyckligtvis är Oceans lungor utvecklade, så det är något som, om du fångar det snabbt, är mycket behandlingsbart. »

Tack och lov skrevs Ocean ut från sjukhuset samma natt och har varit frisk sedan hon fick en steroid « för att släppa ut luftvägarna ».

Kent stannade hemma resten av helgen som en försiktighetsåtgärd och det slutade med att han missade Lisa Vanderpumps barnbarn Theodores första födelsedagsfest i söndags. Vanderpump verkade inte spara några kostnader för den påkostade festen, där Stassi Schroeder och andra « VPR »-stjärnor deltog, enligt Page Six.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här