Följande artikel innehåller information om alkohol- och drogkonsumtion.

Skådespelaren Jada Pinkett Smith öppnar sig för sina tidigare kampar med missbruk. ”Girls Trip” -stjärnan avslöjade på ”Red Table Talk” att hon brukade blanda droger med hårt drickande. Hon började med att förklara: ”Jag var en spritdrycker, vodka. Jag kunde dricka nästan vem som helst under bordet.” Smith förklarade sedan för sin mor, Adrienne Banfield-Norris, och hennes dotter, Willow Smith, att hon trodde att hon hade allt under kontroll, ”När jag flyttade till rött vin som,” Det här är bättre för mig eftersom de säger att rött vin är bra för dig. ”” Hon fortsatte, ”Men att dricka rött vin för mig var som att dricka glas vatten … för jag är van vid den hårda träffen.”

Smith sa att hennes problem med ämnen går tillbaka till gymnasiet, men när hon flyttade till Kalifornien blev det uppenbarligen värre. Hon förklarade, ”Jag gjorde cocktails, så: extas, alkohol, ogräs.” Smith hade tidigare tagit upp sin show hur hon använde droger för att hantera depression. Hon erkände (via People), ”I min depression, använder extas, dricker mycket, vet du, och röker en massa ogräs och försöker bara hitta lite lugn i mitt sinne.”

Diskussionsledaren trodde dock inte att hon hade problem. Hon medgav, ”Jag gjorde inte saker som jag tyckte var beroendeframkallande. Men jag skulle göra de tre tillsammans, det var min cocktail. Din tröskel blir så hög.” Hon tillade: ”Jag var som en helgfestflicka.” Så småningom insåg Smith att den typen av part inte kunde fortsätta längre.

Jada Pinkett Smith säger att hon är ett ”vandrande mirakel” efter sin drogmissbruk

”Red Talk Table” -värd Jada Pinkett Smith höll inte tillbaka på sin show när hon diskuterade sina tidigare problem med droger. Tvåbarnsmoren avslöjade att hon visste att hon var tvungen att sluta använda, särskilt för att missbruk körs i hennes familj. Hennes mamma, Adrienne Banfield-Norris, hade kämpat med heroinberoende. Smith kom också ihåg en ”ögonöppnande” upplevelse hon hade med droger på uppsättningen 1996 ”The Nutty Professor” som ledde henne att sluta. Hon förklarade, ”Jag gick högt till jobbet, och det var en dålig sats extas. Och jag gick bort och jag sa till alla att jag måste ha haft gamla mediciner i en vitaminflaska.” Hon fortsatte, ”Men jag ska berätta vad jag gjorde. Men jag tog mina ** tillsammans och gick på den uppsättningen. Det var sista gången.”

Smiths dotter, Willow Smith, sa till sin mamma att hon ”aldrig skulle göra något sådant”, även om hon själv röker ogräs. Ändå tillade Willow att hon slutar röka två månader om året, vilket Smith svarade: ”Jag är tacksam för att det är allt du har att göra med, för när jag var i din ålder gjorde jag allt.”

I dessa dagar kan Smith fortfarande inte vara runt några mörka sprit och vodka men har ibland ett glas vin. Ändå inser hon hur lycklig hon är och säger: ”Jag tänker tillbaka på mitt liv, som att jag är ett gående mirakel, ingen tvekan om det. Folk kommer inte att tro.”

Om du eller någon du känner kämpar för missbruk och psykisk hälsa, kontakta SAMHSA: s 24-timmars nationella hjälplinje på 1-800-662-HELP (4357).

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här