Efter att Kobe Bryant dog i en tragisk helikopterkrasch den 26 januari 2020, tillsammans med sin dotter Gigi Bryant och sju andra personer, skrev Lamar Odom en känslomässig hyllning till sin vän och långvariga lagkamrat. Odom sa att när han nästan dog av en överdos av droger, skulle han ha bytt plats med den avlidne NBA-legenden. ”Jag vet att jag gått igenom mina egna saker i livet med att använda droger och att inte vara bra mot mig själv”, skrev han (via People). ”När jag gick igenom den där Coma-situationen om Gud skulle ha kommit till mig och sagt att vi skulle ta mig och skona Kobe, så hade jag hellre sett att det hände.”

?s=109370″>

Ett par månader senare, i mars 2020, erkände Odom hur svår Bryants död var för honom. ”Den s**t tog andan ur mig, man. Den s**tf**ken gjorde mig upprörd på riktigt”, sa han i showen ”Drink Champs: Happy Hour” (via Bleacher Report). Faktum är att den engångne NBA:s sjätte man av året kämpade för att klara av förlusten av sin vän. ”Det tog mig lite tid att ens verkligen acceptera det… Jag skulle ringa hans telefon veckor efter att det hände, och bara sms:a honom”, sa Odom i en intervju med Vlad TV 2021.

Bryant var någon som Odom kunde lita på. Odom erkände att han en gång ringde Bryant för att lösa honom från en spelskuld – som han avslöjade i podden ”All the Smoke” 2021. På årsdagen av Bryants död kunde Odom minnas sin vän på ett speciellt sätt.

Kobe Bryant ”betydde världen” för Lamar Odom

För att fira tvåårsdagen av Kobe Bryant och Gigi Bryants död fick Lamar Odom ett specialanpassat halsband, som ses ovan. Odom visade upp det fantastiska stycket på sin Instagram-sida den 26 januari. Halsbandet med diamantkedjor hade ett hänge, som gjordes i likhet med ett berömt foto av Kobe som kysser sin dotter medan paret satt vid gården 2019, enligt TMZ.

På baksidan av hänget fanns ett citat från den notoriskt hårt arbetande NBA-legenden: ”Rest at the end, not in the middle.” Kedjan tillverkades av 25 karat VS-diamanter och värderades till cirka 17 000 $. Odom blev berörd av gåvan, som gavs till honom av hans manager Tonita B. ”Att förstå att Kobe betydde världen för mig och få det här gjort som en ständig påminnelse för mig att fortsätta att gå gör att jag saknar ord,” Odom skrev på Instagram.

Det var inte Odoms enda Kobe-relaterade inlägg. Kort efter att ha publicerat sina nya smycken laddade den tvåfaldige NBA-mästaren upp filmer från minnesmärket som hölls för att hedra livet för den avlidne Los Angeles Lakers-legenden och hans dotter till Instagram. ”Det går inte en dag utan att jag tänker på dig min bror @kobebryant”, skrev Odom i bildtexten. De två hade en koppling som Kobe inte delade med många lagkamrater. En gång hjälpte Odom till att slå upp ett potentiellt slagsmål mellan Kobe och rapparen Master P, som kom för att titta på en Lakers-träning. Odom mindes mötet under en intervju 2021 med Vlad TV.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här