Många av dagens lysande stjärnor fick sitt stora genombrott på Disney Channel. Personer som Miley Cyrus, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Zac Efron och Zendaya spelade alla i Disney-shower och -filmer någon gång på vägen till stjärnstatus.

Till och med de största namnen idag var involverade i Disney tidigt i sina karriärer, inklusive Jake Paul. En gång i tiden var skådespelaren och stjärnan i sociala medier som blev boxare en del av Disneys « Bizaardvark » under två säsonger. Men 2017 fick han sparken från programmet efter att han dök upp i ett nyhetsreportage för att ha orsakat bråk i hans grannskap. « Vi har ömsesidigt kommit överens om att Jake Paul kommer att lämna sin roll i Disney Channel-serien « Bizaardvark », säger nätverket i ett uttalande enligt The New York Times. « På uppdrag av produktionsbolaget, skådespelaren och besättningen, tackar vi Jake för hans goda arbete med tv-serien under de senaste 18 månaderna och önskar honom våra lyckönskningar. »

Det är svårt att föreställa sig att Paul en gång var kopplad till Disney, och det kan vara ännu svårare att tro att han var vän med breakout-musikern Olivia Rodrigo vid ett tillfälle. Faktum är att Paul avslöjade att han visste att Rodrigo skulle göra det stort en dag.

Jake Paul förutspådde Olivia Rodrigos framgång

Enligt Jake Paul visste han alltid att Olivia Rodrigo skulle bli känd.

Under en intervju med Entertainment Tonight i december 2021 berättade Paul att hans tidigare motspelare i « Bizaardvark » var extremt begåvad från början. « Jag skulle vara i mitt omklädningsrum och hon skulle vara i sitt, och jag skulle bara höra henne sjunga nerifrån korridoren, spela piano, och hon var bara alltid superbegåvad, supertrevlig, » sprutade Paul. « Hon var en fantastisk skådespelare, alla på den uppsättningen och den showen var superbegåvad. »

Boxaren tillade att han hade magkänslan att Rodrigo skulle fortsätta att uppnå stora saker så småningom. « Men Olivia hade bara något speciellt, och jag är bra på att upptäcka talanger », hävdade han. « Det är vad jag gjorde med Team 10. Det är vad jag börjar göra med boxning nu. Och så, jag känner bara en stjärna när jag ser [one]. Och jag sa till henne att jag tänkte, « Jo, jag kommer att skryta om att jag känner dig en dag. » Ja, och jag antar att den dagen har kommit, full cirkel… Jag hoppas att hon kan följa med mig till ett av mina slagsmål en dag. » Kanske kan Paul månsken som talangscout?

Olivia Rodrigo uppskattar Jake Paul

Medan Olivia Rodrigo och Jake Paul var kollegor och vänner vid ett tillfälle, är det oklart om de fortfarande interagerar än i dag. Men i en intervju med Los Angeles Times gav « Driver’s License »-sångaren ett rop till Paul och avslöjade att han var en av de första som trodde på hennes förmågor.

« Jag har inte sett honom sedan han lämnade showen, » sa Rodrigo om Paul. « Men det sista han sa till mig var, » Du kommer att sälja ut arenor en dag, grabben. » Hon tillade, « Han kallade det. Gud, min publicist skulle inte uppskatta att jag sa detta. Han var väldigt trevlig att jag. Jag följer inte riktigt allt han gör online längre. » På Twitter, Paul länkade intervjunoch sa: « Jag brukade säga till henne att jag skulle skryta om att jag kände henne en dag. Jag antar att idag är den dagen. »

De två interagerar inte längre offentligt nu, men när Paul fick kängan från Disney 2017 såg Rodrigo till att erbjuda honom sitt stöd. « Vi kommer att sakna dig Jake! All kärlek, » hon twittrade just då. Kan vi förvänta oss en återförening av Olivia och Jake i framtiden?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här