Precis som Rafael Nadal och Naomi Osaka skickade Simona Halep chockvågor genom sportvärlden när hon meddelade att hon drar sig tillbaka från Wimbledon i år. Tennisstjärnans beslut kommer efter att ha skadat sin kalv under en match mot Angelique Kerber i maj, per ESPN. Detta är andra året i rad som hon inte kan försvara sin titel efter att ha vunnit Wimbledon 2019. (Tävlingen avbröts 2020 på grund av COVID-19.)

”Det är med stor sorg som jag tillkännager att jag lämnar mästerskapet eftersom min kalvskada inte har återhämtat sig helt”, skrev Halep på Instagram. ”Jag gav allt jag hade för att vara redo att spela Wimbledon och efter att ha haft sådana speciella minnen från två år sedan var jag upphetsad och hedrad över att gå tillbaka på dessa vackra banor som försvarande mästare.” Hon tillade: ”Tyvärr samarbetade inte min kropp och jag måste spara den känslan för nästa år.”

Under sin paus kommer Halep sannolikt att skada henne så att hon kan få en snabb återhämtning samt (antagligen) spendera tid med sina nära och kära, vilket inkluderar hennes pojkvän. Bläddra framåt för att ta reda på sanningen om Toni Iuruc, inklusive hans lukrativa karriär i Rumänien.

Toni Iuruc är en mycket rik affärsman

Simona Halep introducerade först den nya mannen i sitt liv på julen 2019 när hon delade ett foto av Toni Iuruc via Instagram. Bildtexten läste helt enkelt: ”Jag önskar dig god jul med dina nära och kära!” på rumänska och se det lyckliga paret ler och omfamnar. Hon följde det inlägget med två andra under de kommande veckorna, men sedan dess har hon hållit sin relation borta från rampljuset.

I en intervju med TVR1 förklarade tennisstjärnan (per Essentially Sports): ”Vi har ett normalt förhållande, jag mår väldigt bra. Men jag skulle vilja att det skulle vara personligt. Jag tillhör Rumänien när det handlar om tennis. Kärlek och tennis kan sammanfaller, men jag tycker att det personliga livet är det viktigaste. ”

Enligt flera webbplatser är Haleps pojkvän också väldigt rik. Iuruc är enligt uppgift en framgångsrik miljonär affärsman som äger många företag i Rumänien. Han har också varit gift två gånger – första gången med en modell som heter Arina och den andra med en kvinna som heter Liana. Det har funnits rykten om att Iuruc planerar att föreslå Halep; dock nekade hon det på Facebook. ”I motsats till rapporter i rumänska medier ville jag bekräfta att jag varken är förlovad eller att bröllopsdatumet är fastställt”, skrev hon. ”Jag kommer säkert att dela några glada nyheter med dig om ett framtida engagemang!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här