Simone Biles är i nyheterna på grund av att hon inte tävlar i allroundtävling för kvinnors gymnastik den 29 juli i Tokyo (via The New York Times), men hennes förhållande till sin biologiska mamma höjer också ögonbrynen.

När hon var sex år gammal adopterades Simone formellt av sin farfar Ron Biles och hans fru Nellie Cayetano, enligt Daily Mail. Hon tror att hennes liv förändrades till det bättre när hon var i vården, som hon berättade idag i april 2017. ”Mina föräldrar räddade mig”, sa hon. ”De har satt stora exempel på hur man behandlar andra människor, och de har varit där för att stödja mig sedan första dagen. Det finns inget jag kan säga till dem för att tacka dem nog.”

Även om Simone har kommit långt är det tydligt att hennes tid i fosterhem påverkade henne. ”Jag kommer inte ihåg mycket om fosterhem, men jag visste definitivt att vi hade tagits från vår biologiska mamma och då tror du bara att du kommer att gå tillbaka till henne”, sa hon i ett avsnitt av sin Facebook Watch -serien ”Simone vs Herself.” ”Vi var väldigt lyckliga att vi faktiskt fick stanna hos våra syskon, för mycket av tiden blir du antingen omgrupperad från hem till hem till hem eller så att du och dina syskon delas upp”, tillade hon.

Vad har hennes biologiska mamma att säga om deras förhållande? Och vad är sanningen om henne? Fortsätt läsa för mer information.

Simone Biles biologiska mamma är stolt över sin dotter

Simone Biles biologiska mamma Shanon Biles hejar kanske inte på henne i Tokyo, men hon strålar av stolthet hela vägen från Columbus, Ohio. ”Hon kommer att vara okej”, sa hon till Daily Mail efter att Simone drog sig ur OS.

Shanon var tvungen att ge Simone och hennes tre syskon till fosterhem på grund av drogmissbruk. När Simone var tre, tog farfar Ron Biles och hans fru Nellie Cayetano in henne tillsammans med sin syster Adria och formellt adopterade henne vid sex. Men Shanon verkar ångerfull över sitt förflutna. ”Det var svårt att ge upp mina barn men jag var tvungen att göra vad jag var tvungen att göra, jag kunde inte ta hand om dem”, sa hon till uttaget 2016. ”Det tog mig sex år innan jag såg mina barn igen. Jag respekterade min pappa att låta barnens övergång, han kände att det var det bästa för dem, ”tillade hon.

Shanon fortsatte: ”Jag använde fortfarande, och han ville inte att jag skulle komma in och ut ur deras liv … Jag var svårhårig, jag brydde mig inte, skrek,” Jag vill se mina barn, varför du gör det mot mig? ’”Hon sa att hennes samtal med Simone är” korta ”och att hon” väntar på rätt tid ”för att berätta om sitt förflutna. När det gäller Simone verkar hon tacksam och säger på Facebook: ”Jag tror också att allt händer av en anledning och jag är alltid tacksam för det eftersom jag definitivt fick ett andra skott i livet.”

Om du eller någon du känner kämpar med missbruksproblem finns hjälp tillgänglig. Besök Substance Abuse and Mental Health Services Administration eller kontakta SAMHSA: s nationella hjälplinje på 1-800-662-HELP (4357).

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här