Fotbollslegendaren Tom Brady har gått i pension… igen.

« God morgon, killar. Jag kommer till saken direkt. Jag går i pension för gott. Jag vet att processen var en ganska stor sak förra gången. Så när jag vaknade i morse tänkte jag att jag bara skulle tryck på rekord och låt er veta först så. Jag kommer inte att vara långrandig. Du får bara en superkänslomässig pensionsuppsats och jag använde min förra året », skämtade han i en känsloladdad video som han lade upp på Instagram och Twitter.

Bortsett från en känslomässig pensionsuppsats tog han dock en stund för att uttrycka tacksamhet till sina närmaste. « Jag tackar verkligen er så mycket till alla ensamma av er för att ni stöttar mig. Min familj, mina vänner, mina lagkamrater, mina konkurrenter … jag kan fortsätta för evigt. Det finns för många. Tack för att jag fick leva min absoluta dröm. »

Andra gången är charmen?

Sluta spela spel med våra hjärtan.

Som ni kanske minns skapade Tom Brady rubriker redan i januari 2022 när han släppte en bomb och meddelade sin första pensionering. « Det här är svårt för mig att skriva, men här kommer det: jag tänker inte göra det där konkurrensmässiga engagemanget längre. Jag har älskat min NFL-karriär, och nu är det dags att fokusera min tid och energi på andra saker som kräver min uppmärksamhet « , skrev han i ett bombsnålt Instagram-inlägg.

Sedan, i ett drag som chockade alla, ändrade han kurs och tog tillbaka allt mindre än två månader senare. « De senaste två månaderna har jag insett att min plats fortfarande är på planen och inte på läktaren, » han deklarerade den 13 mars 2022. « Den tiden kommer. Men det är inte nu », tillade han försiktigt. « Jag älskar mina lagkamrater, och jag älskar min stödjande familj. De gör allt möjligt. Jag kommer tillbaka för min 23:e säsong i Tampa. Oavslutade affärer LFG, » avslutade han till en trevlig överraskning för sina många fans.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här