Efter att ha fått fansen att vänta sex år på ny musik, gav den brittiska sångerskan Adele alla beskedet de har väntat på – ännu ett album!

Med titeln ”30”, kommer Adeles efterlängtade fjärde studioalbum att släppas globalt fredagen den 19 november. Den ledande singeln, ”Easy On Me”, har redan blivit en världsomspännande smash. Enligt Billboard toppade låten både US Hot 100 och den brittiska singellistan. Som noterats av The Guardian slog ”Easy On Me” rekordet för den mest streamade låten på en vecka i Storbritannien med 24 miljoner uppspelningar. Inte nog med det, den streamades över sju miljoner gånger mer än den tidigare rekordinnehavaren, som var Ariana Grandes ”7 ringar”. Wow!

Under en diskussion med Vogue tidigare i år erkände Adele att hon inte insåg att det lyriska innehållet i ”30” skulle handla om skilsmässan från exmaken Simon Koncecki. ”Det är känsligt för mig, den här skivan, precis i hur mycket jag älskar den”, sa Grammypristagaren. ”Jag säger alltid att 21 inte tillhör mig längre. Alla andra tog det i sina hjärtan så mycket. Jag släpper inte taget om den här. Det här är mitt album. Jag vill dela mig med alla, men jag gör det. Jag tror inte att jag någonsin kommer att släppa den här.” Men även de mest älskade offentliga personerna måste ta itu med en del motreaktioner. Under hennes senaste tv-chatt med Oprah Winfrey, öppnade Adele upp om de negativa kommentarerna hon möttes av efter att ha gått ner i vikt.

Adele säger att hennes kropp har objektifierats hela hennes karriär

Under hennes TV-special ”Adele One Night Only” med Oprah Winfrey, öppnade Adele upp om det negativa svaret hon fick efter att ha gått ner i vikt. Den prisbelönta sångerskan medgav att hon aldrig hade för avsikt att gå ner i vikt och sa att det var ett sätt att kontrollera sin ångest. ”[Working out] handlade främst om min ångest. Jag fick de mest skrämmande ångestattackerna efter att jag lämnade mitt äktenskap – det gjorde mig så förvirrad och fick mig att känna att jag inte hade kontroll över min kropp, säger hon till Oprah via Music News.

När det gäller de inte så snälla kommentarerna, var hitmakaren ”Rolling In the Deep” inte förvånad över dem. ”Min kropp har objektifierats hela min karriär. Är jag för stor eller är jag för liten, är jag het eller inte eller vad som helst – jag såg aldrig upp till någon på grund av deras kropp”, uttryckte Adele och tillade, ”Jag var kroppspositiv då och jag är kroppspositiv nu. Det är inte mitt jobb att validera hur människor känner om sina kroppar. Jag mår dåligt över att det har fått någon att känna sig hemsk över sig själv, men det är inte mitt jobb.”

Adele har dock skämtat om sin viktminskning tidigare. Under sin ”Saturday Night Live”-monolog tidigare i år insisterade den brittiska stjärnan på att hon var tvungen att ”resa lätt” på grund av COVID-19-restriktioner och tog bara med sig hälften av sig själv till showen. Adele, vi avgudar dig oavsett storlek.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här