Tiffany Haddish greps misstänkt för DUI i Georgia, enligt TMZ. ”Girls Trip”-stjärnan arresterades tidigt på morgonen den 14 januari, vilket bidrog till en rad tuffa händelser nyligen för Haddish.

Gripandet kom efter döden av Haddishs mormor och nära vänner Bob Saget och Carl Craig, noterade TMZ. Ovanpå allt dog Haddishs hund, och i november 2021 splittrades Haddish och Common efter en brett uppmärksammad romans. Haddish förklarade för ET Online: ”Jag är väldigt känslosam. Jag har gråtit mycket för det är – det är mitt hjärta. Min hund var mitt hjärta, och de andra människorna som passerade, du vet, de var mina klippor. De hade min rygg. Jag menar, de lärde mig mycket, så jag tappade det fysiska, [but] Jag är säker på att jag fick dem i det andliga.”

Även om Haddish inte har kommenterat gripandet när detta skrivs, har detaljer framkommit om vad som påstås ha hänt.

Tiffany Haddish ska ha somnat vid ratten

Folk rapporterade att Atlantas polis i Peachtree City fick ett samtal om en förare som hade somnat vid ratten, och när de hittade fordonet identifierades Tiffany Haddish som föraren. Georgia myndigheter påstod till TMZ att komikern kan ha rökt marijuana, och de sa till People, ”Efterföljande utredning ledde till att Tiffany Haddish arresterades för att ha kört under påverkan. Hon transporterades till Fayette County Jail utan incidenter.”

Utöver den misstänkta DUI-avgiften anklagades Haddish för otillbörligt stopp på en väg, enligt TMZ. Haddish lade ut en borgen och lämnade fängelset runt 06:30, enligt uttaget.

Samma dag som nyheten kom om hennes arrestering publicerade ET Online en ny intervju med stjärnan, där hon diskuterade möjligheten att vara värd för Hollywoods största prisutdelning – Oscarsgalan. ”Du vet, jag skulle inte tacka nej, men du vet, jag är fullbokad och upptagen, men när det är Oscarsgalan”, skämtade hon. ”Åh, jag är ledig i april.” Med tanke på den senaste händelseutvecklingen verkar det nu osannolikt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här