Lana Condor ska gifta sig med sin egen Peter Kavinsky. Den 28 januari avslöjade ”To All The Boys I’ve Loved Before”-skådespelaren att hon och hennes långvariga pojkvän, Anthony De La Torre, äntligen är förlovade. Hon gick till Instagram för att dela de goda nyheterna.

”Att säga JA var det enklaste beslutet jag någonsin tagit. Jag anser mig vara den absolut lyckligaste kvinnan i livet som lever i din sfär”, skrev Condor och tillade att, förutom sin far, är De La Torre den ”största mannen i världen .” Stjärnan berättade hur hon uppskattade hur hennes fästman samarbetade med ett kvinnligt ägt vietnamesiskt företag för att designa hennes förlovningsring. ”Det faktum att han visste hur viktigt det var för mig att han skulle samarbeta med ett vietnamesiskt företag för att hjälpa till att designa min ring är ett bevis på hur verkligt omtänksam han alltid är,” fortsatte hon. ”Jag kan inte vänta med att bli din fru, baby. Jag älskar dig en miljon gånger om.”

De La Torre tog också till Instagram för att dela hur över månen han var över att Condor sa ja. ”Det där ögonblicket när du ber din bästa vän att vara vid din sida för alltid… Jag har velat göra det här i 6 år”, sa han. ”Det enklaste beslutet jag någonsin har tagit var att be den här ängeln att bli min fru.” Till skillnad från de flesta kändispar har de två varit relativt lågmälda under hela sitt förhållande. Så allmänheten vet inte mycket om De La Torre förutom de godbitar Condor väljer att dela med sig av. Men vem är egentligen den här IRL Peter Kavinsky?

Anthony De La Torre fortsätter att sopa bort Lana Condor

Lana Condor och Anthony De La Torre har varit lovebirds i över ett halvt decennium. Precis som Condor är De La Torre en skådespelare och han har medverkat i en mängd filmer och serier, inklusive ”Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, där han spelade den unge Jack Sparrow, och några avsnitt av ”Vida” och ”100 saker att göra innan gymnasiet.”

De två träffades 2015 på en Emmy-nominerad fest, och Condor sa att det var kärlek vid första ögonkastet. Istället för en korkad upphämtning sa hon till Cosmopolitan att han presenterade sig ordentligt och sa: ”Hej, jag heter Anthony. Jag trodde att jag skulle få en vän.” De slog till vid evenemanget, och i slutet av kvällen förseglade en rolig ordlek som skickades via sms affären. Hon skickade ett skämt till honom, ”Vad kallar du en hög med kattungar?” som han svarade med ”en meowntain”. Resten är, som de säger, historia.

Condor och De La Torre har varit oskiljaktiga sedan dess. Trots att de har varit tillsammans i flera år gör han fortfarande romantiska gester. ”Han skriver kärleksbrev till mig hela tiden,” sa Condor till Cosmopolitan UK. ”Han lämnar mig små meddelanden tejpade på min badrumsspegel de dagar jag måste vakna tidigt till jobbet. Han hämtade en gång min favoritmat efter jobbet och serverade den ordentligt på vårt köksbord, med små klisterlappar fäst vid varje tallrik och säger hur stolt över mig han är.” Inte konstigt att hon beskrev honom som ”den jäkla bästa”.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här