Zendaya drömmer stort. Hon är inte bara en exekutiv producent på succéprogrammet ”Euphoria”, utan hon har andra ambitioner också. I en intervju med Vogue Australia avslöjade den Emmy-belönta skådespelaren att hon hoppas på att bli filmskapare en dag och skapa innehåll ”som jag inte har sett förut.” Zendaya indikerade dock att hon inte har någon tidslinje för sitt karriärbyte. Hon sa, ”När det kommer att hända, jag vet inte … Du måste bara göra det och ta reda på det allt eftersom.”

Zendaya är inte heller en shirkare, och hennes arbetsmoral har tjänat henne väl som en av EP:erna i HBO-serien. ”Jag har lärt mig mer än jag någonsin har gjort och tagit på mig mer ansvar än jag någonsin har gjort”, sa hon till Vogue Australia. ”Det finns inga lediga dagar, vilket jag är tacksam för. Strulet slutar aldrig med ”Euphoria”, du vet?” Zendaya avslöjade också att filmindustrin inte är en naturlig passform för hennes personlighet. Hon delade, ”Jag är en i sig blyg person, ironiskt nog, med tanke på det område jag valde.”

Intressant nog är Zendaya inställd på att spela rollen som Ronnie Spector, sångare i 60-talets tjejgrupp ”The Ronettes”, i en biografi om sångarens liv. Trots att han hade ett rykte som ”den ursprungliga bad girl of rock ’n’ roll”, avslöjade Spector en gång, enligt NPR, ”Jag var 16 år gammal och väldigt blyg.” Kanske var det denna likhet som drog Zendaya till projektet och fick henne att surra om Spector efter hennes död den 12 januari.

Zendaya vill göra Ronnie Spector ”stolt”

Zendaya hyllade Ronnie Spector som dog i cancer vid 78 års ålder, per People. Enligt Variety valde Spector personligen Zendaya för att porträttera henne i en kommande biopic baserad på hennes memoarer ”Be My Baby”. Efter nyheten om hennes död delade Zendaya två snaps till sitt Instagram-flöde, inklusive en Polaroid-selfie av dem båda.

”Dune”-skådespelaren skrev, ”Denna nyhet krossar bara mitt hjärta … Det finns inte en gång jag såg henne utan hennes ikoniska röda läppar och fullt retade hår, en sann rockstjärna genom och igenom.” Under en intervju 2014 med The Guardian nämnde Spector hennes hår och den berömda bikupan. Hon bekräftade, ”Allt det håret är mitt idag. När du blir äldre tunnas ditt hår ut lite, så du får förlängningar i ryggen.” Zendaya uttryckte sin tacksamhet och sa: ”Ronnie, att få känna dig har varit en av de största ärorna i mitt liv.” Hon tillade, ”Tack för att du delar ditt liv med mig, jag kunde lyssna på dina berättelser i timmar och timmar. Tack för din omättade talang, din orubbliga kärlek till att prestera, din styrka, motståndskraft och din nåd.”

”Euphoria”-stjärnan betonade hur mycket hon beundrar Spector och vårdar deras band. Zendaya avslutade, ”Vi firar ditt vackra liv och ger dig alla blommor du så rättmätigt förtjänar. Vila i stor kraft Ronnie. Jag hoppas att jag kan göra dig stolt.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här